News

Reacția uluitoare a lui Jennifer Lopez, după acuzațiile de infidelitate ale logodnicului ei

nicoleta.ispasescu
April 11, 2019 12:32 PM

Jennifer Lopez pune capăt zvonurilor referitoare la infidelitatea logodnicului ei, Alex Rodriguez.

Într-un interviu, la radio, pentru The Breakfast Club on Power 105.1, artista vorbește pentru prima dată despre acest subiect.

Luna trecută, după ce cuplul a anunțat logodna, fostul jucător de baseball, Jose Canseco, l-a acuzat pe Alex Rodriguez că o înșeală pe J.Lo cu fosta lui soție, Jessica Canseco.

Potrivit CNN Entertainment, atunci când gazda radio-ului, Charlamagne tha God, a adus în discuție cu Jennifer Lopez subiectul, cântăreața pur și simplu a izbucnit în râs.

Reacția uluitoare a lui Jennifer Lopez, după acuzațiile de infidelitate ale logodnicului ei

„Nu contează. Eu știu care este adevărul. Eu știu cine este Alex. El știe cine sunt. Noi chiar suntem fericiți. Nu vom permite altor oameni să spună cum este relația noastră. Eu știu cum este relația noastră”, a marturisit J.Lo.

Nici fosta soție a lui Jose Canseco nu s-a putut abține de la comentarii.

„L-am cunoscut pe Alex acum foarte mulți ani și nu l-am mai văzut de mai bine de 5 ani. Cu siguranță nu m-am culcat cu el. Sunt prietenă, atât cu Jennifer, cât și cu el. Cât despre Jose, poate continua să se joace în continuare cu prietenii imaginari”, a declarat fosta soție a lui Jose Conseco, Jessica Canseco.