Rebel Wilson arată senzațional! Cât a slăbit celebra actriță din „Pitch Perfect”

elena.toader
June 1, 2021 08:49 AM

Toată lumea o știe pe Rebel Wilson, actrița care a apărut în cele trei serii ale filmului ”Pitch Perfect”. ”Grăsunica” blondină s-a pus pe treabă și a slăbit spectaculos.

Dacă în peliculele celebre în care a apărut, Rebel Wilson era foarte ușor de recunoscut datorită fizicului și calității actoricești, acum abia îți mai dai seama dacă este ea! Actrița a slăbit spectaculos, iar rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber. Blondina care joacă în comedii avea peste 100 de kilograme, iar acum a ajuns de nerecunoscut. Rebel Wilson are 40 de ani și măsoară 1.59 metri.

Cum a reușit Rebel Wilson să slăbească

A apropiată a actriței de comedie a făcut o dezvăluire care sigur va fi de ajutor doamnelor și domnișoarelor care doresc să piardă din kilogramele în plus. Rebel Wlson a redus zahărul și consumă alimente integrale. Pe lângă acestea, face și sport.

„Este o abordare care elimină intoleranțele alimentare, reduce zahărul, încurajează consumul de alimente integrale, stimulează sistemul imunitar și reduce inflamațiile”, a declarat o apropiată a actriței.

Rebel Wilson, o voință de neegalat

Întrebată de cei de la InStyle despre ce o motivează să meagă mai departe pe acest drum, mai ales că are și un program de lucru încărcat, Rebel a declarat: „În timpul filmărilor pentru The Almond and the Seahorse, am lucrat cu două actrițe europene incredibile, Charlotte Gainsbourg și Trine Dyrholm, care au fost uimite de disciplina mea, deoarece în fiecare dimineață eram în sala de gimnastică de la hotel, antrenându-mă 90 de minute, înainte de a începe ziua de filmare. Dar așa este viața mea acum”, a spus actrița.

„M-am uitat la seria documentar cu Mark Wahlberg [Wahl Street] și am văzut cum se trezește și se antrenează în fiecare dimineață, cum își gestionează timpul, apoi mi-am spus:„ Asta este similar cu ceea ce am făcut eu”. „Deși nu vreau să mă trezesc totuși la 4 dimineața ca Mark, mă trezesc la 6 a.m”, a adăugat ea râzând.

„Acum că știu că pot face toate acestea, uneori sunt tristă că nu le-am făcut mai devreme. Poate că ar fi trebuit să încerc când aveam 30 de ani, nu 40. Dar călătoria tuturor este diferită și nu este o cursă sau o competiție”. „Așa că încerc să nu mă compar cu alte persoane. Dar am o empatie naturală pentru oricine se luptă cu problemele de greutate, pentru că e ceva cu care m-am luptat și eu întotdeauna. Și de aceea am împărtășit pe Instagram, cu lumea întreagă, experiența mea”, a mai spus frumoasa blondă.

Sursă foto: Instagram Rebel Wilson, Capturi video Youtube