Vedete

Recunoşti vedeta din imagine? Este una dintre cele mai apreciate artiste din România

hermina.hagianu
June 1, 2021 11:00 AM

Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, are 3 copii şi un iubit care o divinizează. Dacă nu v-aţi dat seama cine este încă, vă mai dăm câteva indicii.

Pentru că astăzi este 1 iunie, ziua copilului, vedetele de la noi din ţară şi-au adus aminte de perioada copilăriei.

Atunci când celebra artistă era mică avea un „job” din care reuşea să strângă bănuți. Cântăreaţa mergea și avea grijă de cei mici, le strângea jucăriile, spăla vase și chiar făcea și curățenie, părinții celor mici plătind-o cu câte 10 dolari. Apoi, când a mai crescut s-a apucat de modeling, pentru care era plătită cu peste 1000 de dolari. Mama ei a strâns banii într-un cont, iar când a împlinit 18 ani, vedeta strânsese deja 12.000 de dolari. Pe de altă parte, cântăreața a fost și animatoare.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine. Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont. Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a spus mama artistei, conform Business Magazin.

Dacă nici acum nu aţi ghicit despre cine este vorba, ei bine Antonia era acest copil cuminte pe care toată lumea îl iubea. Deşi în prezent este mamă, cântăreaţa nu şi-a pierdut sufletul de copil.

Antonia a publicat în urmă cu scurt timp o imagine de când era mică în dreptul căreia a scris: „Viața era mult mai simplă atunci…”.

Prin ce transformări și operații estetice a trecut cântăreața

De-a lungul anilor, frumoasa cântăreață s-a schimbat și ea, însă diferențele nu sunt extrem de mari. Antonia și-a păstrat întotdeauna frumusețea naturală, evitând să treacă pe la cabinetele medicilor esteticieni. Are un trup demențial, proporțiile sunt corecte, merge la sală, are grijă de ea și întotdeauna a avut grijă și la alimentație. Este o cântăreață foarte bine cotată în industria muzicală din România și nu de puține ori s-a aflat printre primele locuri din topurile muzicale.

Totuși, nu mai reprezintă un secret faptul că Antonia a ales să își facă o intervenție estetică. Este vorba despre intervenția la nivelul bustului. După ce a ales să își facă piercinguri în mameloane, Antonia s-a gândit să își rontujească puțin bustul, dar nu apelând la silicoane foarte mari.

”Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!’, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, spunea ea.

 

Sursă foto: