Fashion

Reem Acra Bridal Spring 2021, un vis între tradiţional şi modern

Oana Nutu
July 22, 2020 08:01 AM

Designer lansat la New York în 1997, Reem Acra a creat printre cele mai superbe rochii de mireasă folosindu-se de broderii şi dantele pe tul până la pasteluri şi sclipici, traversând minimalismul rapid prin siluete mini jucăuşe. Atunci când creează are în minte fiecare stil de mireasă, cu modele foarte diferite între ele. Acelaşi lucru se poate spune şi despre ultima colecţie lansată în aprilie anul acesta.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase rochii de mireasă în 2020

Având atelierul închis datorita pandemiei de coronavirus, Reem Acra nu a putut ţine o prezentare de modă. Însă în ziua în care a închis atelierul a fotografiat ultima colecţie cu artistul scoţian Portis Wasp. Acesta a declarat că designerul a vrut o perspectivă cu efect de vis (dreamy effect), conform Vogue.com. În viziunea celor doi, rochiile sunt perfect puse în contrast cu decorul floral, iar accentul este pus pe siluetă întrucât chipurile modelelor sunt ascunse printre flori.

Numele colecţiei are legătură cu pandemia Covid-19, prin United Collection designerul încearcă să răspândească un mesaj de dragoste, angajament şi unitate în vreme de schimbări majore şi provocări. Acest lucru îl sugerează efectele florale cu influenţe pop care reliefează siluetele simple şi elegante, dreamy, din tul delicat, cu detalii modenere din dantelă, dar şi tradiţionalele mânecile lungi, rochiile tip bal din mătase naturală şi gâtul înalt cu siluetă tip A. Elemente care tranformă colecţia într-una extrem de romantică, aşa cum designerul Reem Acra ne-a obişnuit.

Vezi galeria foto pentru întreaga colecţie şi descriere a fiecărei rochii.