News

Reese Witherspoon, terifiată de gândul de a fi mamă la 22 de ani

iulia.statie
September 17, 2020 15:04 PM

Este greu să uităm tot ce a făcut Reese Witherspoon de-a lungul carierei sale, dar, mai ales, faptul că ea a reușit că cunoască succesul fiind o mămică extrem de tânără.

Pe aceeasi temaCare sunt femeile faimoase ce au cucerit lumea afacerilor

Reese Witherspoon, totul despre carieră și viața de mămică

În timpul unei apariții la emisiunea ‚The Drew Barrymore Show’, Whitherspoon a explicat că atunci când a avut un copilaș, la fel ca multe mămici, era nepregătită și copleșită de toate schimbările din viața sa. Totuși, aceasta a reușit să aibă un echilibru între cariera sa și copiii ei, Ava, în vârstă de 21 de ani, Deacon Phillippe, 16 ani și Tennesse, 7 ani, chiar dacă lucra ca și producătoare, actriță și antreprenoare.

„Am rămas însărcinată când aveam 22 de ani. Nu știam cum să păstrez un echilibru între muncă și viața de mamă. Doar o faci, știi?”, i-a zis ea lui Barrymore.

A avut destule pentru care să își facă griji pe atunci, după cum a explicat aceasta. La 22 de ani, aceasta încă nu era o actriță de succes și își lua job după job, iar, ca proaspătă mămică, existau multe lucruri ce o stresau.

Cum s-a descurcat aceasta

„Făcuse filme, dar nu eram cineva ce putea să ceară să filmeze aproape de școala copiilor, știi, nu aveam nicio putere reală în industrie. Eram ca orice mamă ce încearcă să își dea seama de tot, sau bunic, tată, partener, toți ce cresc un copil.”, a continuat ea.

Uitându-se înapoi, Reese a dezvăluit că nu ar schimba nimic din creșterea copiilor săi, iar cea mai mândră nu a fost atunci când a câștigat un premiu Oscar, ci când a devenit mama micuților săi.

„Scoți mâncarea din gură, hainele de pe tine, somnul din viața ta. Dar fiecare bucățică de sacrificiu merită cu adevărat pentru că simți că asta te face să te trezești într-o duminică. Nu este vorba de filme sau meseria mea, este vorba de micuții mei.”, a finalizat Reese.