News

Rege-Jean Page și Phoebe Dynevor au o relație amoroasă?

iulia.statie
January 12, 2021 11:57 AM

Serialul ‚Bridgerton’ este noul succes Netflix, iar actorii ce au intrat în pielea personajelor principale, Phoebe Dynevor și Rege-Jean Page au cucerit pe toată lumea, chimia dintre cei doi fiind una fascinantă, mai mulți fani întrebându-se dacă aceștia au o relație și în viața reală.

Pe aceeasi temaDuffy vrea ca filmul 365 DNI să fie scos de pe platforma Netflix

Rege-Jean Page a dezvăluit totul despre relația cu Phoebe Dynevor

Serialul ‚Bridgerton’, produs de către Shonda Rimes, o urmărește pe Daphne Bridgerton, ce face parte din puternica familie Bridgerton, ce își face debutul în societate și caută un partener pentru căsnicie. Aici își face apariția ducele de Hastings, una dintre cele mai bune partide ale sezonului din punctul de vedere al mamelor debutantelor, dar acesta este un burlac convins ce nu vede mariajul în viitorul său. Deși îi urmărim la început pretinzând că nu este nimic între ei, într-un final atracția câștigă, iar aceștia se îndrăgostesc.

La fel ca la multe alte seriale, fanii s-au întrebat dacă există ceva mai mult între cele două staruri ce interpretează personajele principale, dar Rege-Jean Page a decis să vorbească despre zvonuri, explicând că el și Phoebe Dynevor sunt doar colegi de platou.

Ce a spus Rege-Jean Page despre colega sa, Phoebe Dynevor

„Cred că tot ce trebuie să se știe este pe ecrane. De aceea am prezentat totul atât de frumos pentru spectatori. Toate scânteile pe care le vedeți între noi vin din superbele scenarii pe care le-am primit, așa că acest material regizat este mai mult decât suficient.”, a spus Rege-Jean Page.

Serialul deja a captivat foarte multă lume și confirmarea sezonului doi este așteptată cu sufletul la gură. Pe lângă ținutele afișate de către doamnele din marea societate ce au fost reinterpretate încă de la apariția primului sezon, seria are multe de oferit, de la scandaluri impresionante la celebra Lady Whistledown, ce expune și cele mai mari secrete din societate.