Living

Rege-Jean Page va apărea într-un film alături de Ryan Gosling, Chris Evans și Ana de Armas

iulia.statie
March 5, 2021 13:41 PM

Spre fericirea fanilor serialului ‚Bridgerton’, se pare că noua stea de la Hollywood, Rege-Jean Page, se va alătura unora dintre cei mai cunoscuți actori din toată lumea, anume Ryan Gosling și Chris Evans. Putem să spunem că de data aceasta, nu povestea o să fie cea mai captivantă.

Pe aceeasi temaCe relație au Phoebe Dynevor și Rege-Jean Page

Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Chris Evans și Ana de Armas vor apărea într-un film nou

Page doar ce s-a alăturat echipei, iar noua peliculă Netflix va primi cel mai mare buget din istoria platformei de streaming, anunță Buzzfeed. De asemenea, alături de acesta vor juca și Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Alfre Woodard, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush și Julia Butters.

Filmările vor începe în această lună în Los Angeles, iar povestea este una interesantă. Thrillerul de acțiune va urmări un asasin independent, fost agent CIA, jucat de Ryan Gosling, ce este urmărit în toată lumea de personajul jucat de Chris Evans. Filmul numit ‚The Gray Man’ este creat după cartea lui Mark Greane, lansată în 2009. Pelicula este regizată de către Joe și Anthony Russo, ce au stat în spatele unor producții uriașe, cum ar fi ‚Avengers: Endgame’

Încă de când Rege-Jean Page a apărut în primul sezon al serialului de succes ‚Bridgerton’, ce poate fi văzut pe Netflix, acesta a cunoscut succesul în toată lumea. El va apărea și într-un film ‚Dungeons & Dragons’, o producție Paramount, ce va apărea anul viitor.

Rege-Jean Page, noul star de succes de la Hollywood

Cu siguranță proiectul ‘The Gray Man’ este unul uriaș pentru starul ce a luat cu asalt lumea de la Hollywood, mai ales pentru că acesta joacă alături de unii dintre cei mai doriți bărbați din lume. Totuși, el nu se oprește aici. De curând, el a fost gazda show-ului ‘Saturday Night Live’, unde a făcut mai multe glume despre personajul pe care îl potretizează în serialul Netflix.

În același timp, filmările pentru sezonul doi din ‘Bridgerton’ încep în această primăvară, dar Rege-Jean Page abia așteaptă să primească cât mai multe oferte pentru proiecte. Cred că sunt multe povești bune de spus în această lume. Există o mulțime de personaje și toate aceste personaje au veri, unchi și câini și cred că oamenilor le place să exploreze toate aceste istorisiri.”, a declarat actorul pentru Oprah Mag.