Beauty

Regim de vedetă. Jennifer Anniston urmează o „non-dietă”

Verdict.ro
August 5, 2020 16:50 PM

Jennifer Aniston este una dintre cele mai spectaculose apariții din showbiz-ul de peste ocean. La 50 de ani, vedeta arată ca la 30. Iar până acum, fanii credeau cu tărie că fizicul său zvelt, impecabil, se datorează unui regim alimentar strict, impus de către un nutriționist.

Pe aceeasi temaCum își menține silueta fotomodelul Elsa Hosk. Iată secretele sale

Regim de vedetă. Jennifer Anniston urmează o „non-dietă”

Totuși, Aniston a dezvăluit că dieta urmată de ea este de fapt, o non-dietă. Într-un interviu pentru revista britanică „Radio Times”, Jennifer a declarat că este o fană a intermittent-fasting-ului, o non-dietă care nu limitează cât de mult mănânci, ci când mănânci. Actrița a explicat că a optat pentru versiunea 16:8 a regimului, mâncând pe parcursul a opt ore de-a lungul unei zile, partea de fasting fiind destinată restului de 16 ore.

„Urmez regimul intermittent-fasting, deci nu mănânc dimineața. Am observat o foarte mare diferență când am început să nu mănânc timp de 16 ore.”, a declarat actrița. „Din fericire, și orele de somn sunt luate în calcul când vorbim despre perioada de fasting, așadar trebuie doar să amân micul dejun până la ora 10.”, a continuat ea.

Jennifer Aniston a menționat într-un interviu că își începe diminețile cu suc de țelină și cafea.

Intermittent fasting-ul este o formă de Time Restricted Eating, iar specialiștii au descoperit o serie de beneficii considerabile pe care acest stil de viață îl aduce adepților. Dincolo de pierderea kilogramelor în plus, acest regim accelerează metabolismul, îmbunătățește concentrarea și ridică nivelul de energie.

Orice dietă sau schimbare de stil de viață necesită aprobarea unui medic, așadar consultarea unui specialist este fundamentală.