News

Regina Elisabeta a II-a, funeralii de Stat! Este sicriul Majestății Sale gol?

Camelia
September 19, 2022 13:56 PM

Regina Elisabeta a II-a, funeralii de Stat! Este sicriul Majestății Sale gol? Astăzi, 19 septembrie, Regina Elisabeta a II-a este condusă pe ultimul drum. Funeraliile feței regale britanice au loc cu mare fast la Londra.

Cu toate acestea, există o speculație lansată de un actor scoțian, Douglas Henshall. Se pare că, sicriul Reginei Elisabeta a II-a ar fi gol. Totul s-ar face din motive de securitate.

Regina Elisabeta a II-a funeralii de Stat

Funeralii Regina Elisabeta a II-a. Mai mult, teoria pe care a lansat-o în spațiul public a provocat un val de reacții cât se poate de dure la adresa lui, informează Gândul, mulți dintre fanii săi declarându-se furioși că actorul ajuns la 46 de ani poate susține așa ceva.

„Crezi că ar fi atât de lungă coada, dacă oamenii ar afla că Regina nu este în acel sicriu? Sau ei știu deja și este doar ceva simbolic?”, a scris, potrivit sursei citate actorul scoțian, pe conturile sale de socializare.

Citește continuarea și vezi fotografiile pe CIAO.RO.

”Nu știu, evident, dar nu îmi pot imagina că ar fi, doar din motive de securitate, dacă nu e altceva”, a mai precizat Douglas Henshall în momentul în care a fost întrebat dacă crede în teoria pe care a lansat-o în spațiul public.