News

Regina Elisabeta, cadou inedit pentru Meghan Markle și Prințul Harry

andreea voicu
July 26, 2018 14:59 PM

Nu mai este un secret pentru nimeni că Regina Elisabeta o place mult pe Meghan Markle! Recent, Regina Elisabeta le-a dat un cadou inedit lui Meghan Markle și Prințului Harry.

Pe aceeasi temaSoția lui Adi Mutu, Sandra, arată senzațional în costum de baie! Unde au plecat în vacanță

Suverana a fost extrem de bucuroasă atunci când Prințul Harry, nepotul ei cel mic, s-a căsătorit cu fosta actriță americană, pe 19 mai.

Regina Elisabeta s-a dovedit a fi o bunică generoasă, așa că a decis să îi ofere Prințului Harry și proaspetei lui soții, Ducesa de Sussex, un cadou generos. Nu același lucru a făcut și pentru Prințul William, care, cu siguranță, va avea ceva de comentat acum.

Regina Elisabeta, cadou inedit pentru Meghan Markle și Prințul Harry

Conform Daily Mail, Suverana Marii Britanii le-a dăruit o nouă proprietate cu mare însemnătate istorică, după ce înainte le-a mai dăruit drept dar de nuntă conacul York Cottage, situat pe domeniul Sandringham.

Noua proprietate a celor doi amorezi poartă numele de conacul Adelaide Cottage.

Clădirea imensă se află pe domeniul Castelului Windsor, acolo unde Prințul Harry si Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, în prezența a peste 600 de invitați.

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry s-au declarat încântați de cadoul Reginei și chiar au de gând să se mute acolo pe viitor.

Sursa: Daily Mail