News

Regina Elisabeta, decizie dură în privința lui Meghan Markle și a Prințului Harry

iulia.statie
January 22, 2020 16:25 PM

Au trecut patru zile de când reprezentanții Palatului Buckingham au anunțat că Harry și Meghan nu își vor mai folosi titlurile regale. Dar se gândește Regina Elisabeta să le retragă titlurile de Duce și Ducesă?

Pe aceeasi temaCe a făcut Prințul William după anunțul fratelui său, Prințul Harry

Dacă zvonurile pornite de publicația Evening Standard sunt corecte, Majestatea Sa se gândește la această opțiune. Ziarul a dezvăluit că Regina ar vrea ca Harry să fie numit ‚Contele de Dumbarton’, iar Meghan să fie numită Contesă, nu Ducesă.

„Sussex este unul dintre cele mai vechi titluri ce i-a fost oferit datorită nunții lui cu Meghan. Există o discuție serioasă privind înlăturarea acestui titlu.”, a explicat o sursă.

Totuși, nici Regina Elisabeta sau Prințul Charles nu vor să fie meschini. Familia Regală a hotărât că este de ajuns ca aceștia să nu mai aibă voie să își folosească titlurile regale pentru uz public sau comercial.

Mai mult, Palatul Buckingham nu a mai făcut comentarii privind situația celor doi.

Pierderea suferită de Ducii de Sussex a venit imediat după anunțul făcut de aceștia cu privire la faptul că renunță la a fi membri seniori în Familia Regală iar timpul le va fi împărțit între Marea Britanie și America de Nord.

Regina Elisabeta, decizie dură în privința lui Meghan Markle și a Prințului Harry

„Ducele și Ducesa se bucură de sprijinul oferit de către Majestatea Sa și Familia Regală în timp ce se pregătesc pentru următorul capitol al vieții lor. În noul aranjament, ei înțeleg că nu vor mai avea responsabilități regale, nici evenimente oficiale militare. Nu vor mai primi bani publici. Cu binecuvântarea Reginei, ei vor continua să își administreze asociațiile.”, au zis reprezentanții Palatului Buckingham.

„Ei nu o vor mai reprezenta într-un mod oficial pe Regină, însă vor continua să susțină valorile insuflate de aceasta. Ei nu își vor mai folosi titlurile, ținând cont că nu vor mai fi membri ai Familiei Regale. Ducii de Sussex vor plăti toți banii folosiți pentru restaurarea Frogmore Cottage, aceasta rămânând reședința lor din Marea Britanie”, a fost anunțul făcut de reprezentanții Palatului Buckingham.

Mai mult, Harry a discutat și el despre decizia făcută: „Decizia la care am ajuns a fost discutată mult timp. Au fost luni de discuții și mulți ani în care am întâmpinat provocări. Știu că nu am făcut mereu ce trebuia, însă nu exista o altă opțiune.”

Harry s-a întors în Canada pentru a fi alături de Meghan și fiul lor, Archie, potrivit E! News.