News

Regina Elisabeta, îndurerată! A pierdut un membru important al familiei

iulia.statie
December 4, 2020 15:10 PM

Chiar înainte de Crăciun, Regina Elisabeta trece prin momente extrem de dureroase, după ce și-a pierdut companionul credincios, cățelul Vulcan, ce era o combinație între rasa dachshund și corgi.

Pe aceeasi temaCând s-au logodit Meghan Markle și Prințul Harry! Adevărul este altul față de cel pe care îl știau fanii

Regina Elisabeta, extrem de îndurerată

Se zvonește că loialul prieten al Reginei ar fi murit acum câteva săptămâni la Castelul Windsor, unde Monarhul și soțul ei, Prințul Philip, s-au mutat încă de la începutul pandemiei din martie. Animalul de companie iubit de Regina ar fi fost îngropat pe terenul Castelului Berkshire. Nu se știe încă ce vârstă avea cățelul și care este cauza morții.

Cu toate acestea, se cunoaște că Vulcan ar fi fost alături de Regina Elisabeta încă din 2007, având cel puțin 13 ani. Acum, Monarhul a rămas cu un singur cățel, Candy, care, împreună cu aceasta și cu Vulcan, a fost prezentat pe coperta Vanity Fair în 2018. Moartea cățelului vine ca o lovitură pentru Monarh, ce anul acesta va avea parte de un Crăciun extrem de diferit, lipsit de evenimente și de unii membri din Familia Regală.

Când a primit Regina Elisabeta primul animal de companie

„În mod evident, pierderea unui animal de companie iubit este supărătoare.”, a declarat o sursă de la Palat pentru The Sun. Regina Elisabeta este renumită în toată lumea pentru dragostea ei pentru câini, în special pentru rasa corgi.

De-a lungul vieții, ea a deținut peste 30 de câini, toți fiind descendenții cățelușei Susan, pe care a primit-o ca și animal de companie la vârsta de 18 ani. În 2018, ea a luat decizia de a opri reproducerea cățeilor, de teamă că vor rămâne singuri după moartea sa.

După pierderea lui Vulcan, pe care aceasta îl considera un adevărat membru al familiei, aceasta mai are de înfruntat o altă lovitură. Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, s-a văzut nevoită să anuleze călătoria pe care o făcea mereu, fiind deja o tradiție, alături de soțul ei, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, la Sandringham. Cei doi locuiesc încă din luna martie la Castelul Windsor și se pare că vor rămâne acolo o vreme. Monarhul nu și-a mai petrecut sărbătorile la Castelul Windsor încă din 1987.