News

Regina Elisabeta își va cunoaște, într-un final, strănepoata! Lilibet va împlini 1 an pe 4 iunie

maria.apostol
May 30, 2022 14:34 PM

Lilibet, cel de-al doilea copil al Prințului Harry cu Meghan Markle, și regina Elisabeta a II-a, nu s-au cunoscut încă. Cele două se vor întâlni într-un moment special, la aniversarea de 1 an a micuței.

Un moment extrem de așteptat este pe cale să se întâmple în Familia Regală Britanică. După o ”despărțire” cu scandal, Prințul Harry și Meghan Markle se vor întoarce în Londra pentru o întâlnire memorabilă. Fetița lor, Lilibet Diana, care poartă numele bunicii și străbunicii ei, o va cunoaște pentru prima oară pe regină!

Este prima dată când fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle va păși pe pământ britanic. Iar ocazia este cu atât mai specială cu cât Lilibet își va aniversa și împlinirea unui anișor de viață. În cinstea acestui eveniment va fi organizată și o petrecere la Frogmore Cottage, locația în care Ducii de Sussex vor și locui cât timp vor sta în Marea Britanie.

Lilibet Diana s-a născut pe 4 iunie 2021, în California. Spre deosebire de fratele său mai mare, Archie, care a venit pe lume la spitalul preferat de regali, London’s Portland Hospital.

Regina Elisabeta are un simț al umorului foarte dezvoltat

Totuși, cum este Regina Elisabeta atunci când nu participă la evenimentele oficiale? Se pare că aceasta este mult mai vioaie în privat decât în public, după cum a dezvăluit autoarea cărții ‚Elizabeth the Queen: The Life of a Modern Monarch’, Sally Bedell Smith, în exclusivitate pentru publicația People.

De asemenea, autoarea a amintit de o sursă ce dezvăluia ce comportament avea Regina într-o vizită la reședința ei din Norfolk, Sandringham. „O poți auzi răzând în toată casa. Are un râs gălăgios!”, spunea o sursă în trecut.