News

Regina Elisabeta, mare iubitoare de produse românești

iulia.statie
May 19, 2020 18:16 PM

Prințul Charles este un iubitor declarat al României, însă acesta nu este singurul din Familia Regală Britanică ce a devenit un fan al produselor românești. Mama sa, Regina Elisabeta, consumă cu plăcere un produs românesc de foarte mulți ani.

Pe aceeasi temaCe dietă simplă ține Regina Elisabeta pentru a-și menține silueta

Regina Elisabeta consumă de 16 ani un produs românesc

Prințul Charles a declarat în nenumărate rânduri că este îndrăgostit de plaiurile românești și deține proprietăți din țara noastră, iar acum s-a mai aflat un secret din Familia Regală Britanică ce are legătură cu produsele făcute la noi. Regina Elisabeta are și ea o plăcere…legată de un vin românesc!

Acum 16 ani, Prințul Charles îi aducea mamei sale prima sticlă de vin din România, iar de atunci, Regina a rămas fidelă acestui tip de vin, consumându-l de 16 ani. Deși nu este un mare consumator, aceasta preferă ca vinul său să fie făcut în România.

În fiecare seară, Monarhul se relaxează cu o cupă de argint cu vin roșu, făcut în zona Vrancei, după cum notează Libertatea pentru Femei.

Momentan, Regina Elisabeta a decis să se izoleze, alături de Prințul Philip, la Castelul Windsor pentru a-și lua măsuri de precauție împotriva coronavirusului. Aceasta a decis să rămână acolo până la toamnă, marcând cea mai lungă pauză de la îndatoririle regale din timpul domniei sale.

Mai mulți experți susțin că această pauză s-ar putea prelungi, ba chiar există și câteva motive pentru care Regina s-ar retrage permanent. Totuși, acest lucru ar fi unul devastator pentru Regină, căci aceasta adoră să se ocupe de îndatoririle regale. „Ea adoră să iasă și să cunoască oameni, însă, nu își poate asuma acest risc. Dacă se infectează, pentru ea ar fi fatal și Prințul Philip ar fi la risc.”, a explicat Andrew Morton, biograf regal.

Ba chiar, Morton a explicat că pandemia forțează Familia Regală Britanică să renunțe la atingeri și să poarte din nou mânuși atunci vor participa la viitoarele evenimente.