News

Regina Elisabeta, mesaj emoționant pentru toți cei care sunt afectați de coronavirus

iulia.statie
March 21, 2020 12:00 PM

Imediat după ce s-a aflat că Regina și soțul ei, Prințul Philip, s-au izolat la Windsor Castle, Monarhul a ales să facă prima ei declarație despre vremurile grele ce ne încearcă.

Pe aceeasi temaBlake Lively și Ryan Reynolds donează 1 milion de dolari pentru a ajuta în lupta dusă cu coronavirusul

„Philip și cu mine am ajuns la Windsor și știm că mulți oameni și familii din Marea Britanie și din jurul lumii trec printr-o perioadă de nesiguranță. Suntem sfătuiți să ne schimbăm rutinna pentru a ajuta comunitățile în care trăim și pentru a-i proteja pe cei vulnerabili.”, a dezvăluit aceasta.

Regina a adăugat și o notă sensibilă, discutând despre cum această situație i-a forțat pe toți oamenii să își unească forțele pentru a depăși tot ce ne încearcă.

Regina Elisabeta, mesaj emoționant pentru toți cei ce sunt afectați de coronavirus

„Mulți dintre noi trebuie să găsim metode noi de a rămâne conectați la ceilalți și să ne asigurăm că cei dragi nouă sunt în siguranță. Vă asigur că eu și familia mea suntem gata să ne îndeplinim rolurile.”, a spus Monarhul.

Din păcate, Regina a trebuit să își anuleze toate evenimentele anuale, pentru a se asigura de siguranța tuturor ce ar fi participat la acestea. „Studiem implicațiile noilor sfaturile ale Guvernului și impactul pe care îl au asupra viitoarelor eveniment. Sperăm să informăm publicul cât mai repede referitor la orice decizie.”, au dezvăluit oficialii de la Palatul Buckingham.

La ultimele evenimentele publice, Regina Elisabeta și-a luat măsuri de precauție. Aceasta nu a mai dat mâna cu nimeni și a purtat mânuși.