News

Regina Elisabeta nu își va sărbători ziua de naștere! Suverana împlinește 94 de ani pe 21 aprilie

iulia.statie
April 2, 2020 13:28 PM

Regina nu își va sărbători ziua de naștere anul acesta. Parada ‚Trooping the Colour’, ce marchează ziua de naștere a Suveranei a fost anulată după 252 de ani de tradiție.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Regina Elisabeta nu își va sărbători ziua de naștere! Suverana împlinește 94 de ani pe 21 aprilie

Majestatea Sa va împlini 94 de ani pe 21 aprilie, iar evenimentul ar fi trebuit să fie sărbătorit public în cadrul paradei ‚Trooping the Colour’, ce se ține conform tradiției încă din 1768, însă evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

Anul trecut Suverana și-a sărbătorit ziua în același timp cu Paștele catolic și cel anglican, însă anul acesta ea trebuie să stea în izolare iar măsurile luate de autorități trebuiesc respectate.

În fiecare an defilează aproximativ 1400 de soldați, 200 de cai și aproximativ 400 de muzicieni în cadrul acestei ceremonii. Totuși, anul acesta, englezii probabil se vor mulțumi cu un simplu discurs.

Regina Elisabeta își sărbătorește ziua de două ori pe an. Prima petrecere are loc în aprilie, unde Suverana organizează un eveniment într-un cadru restrâns, alături de cei dragi, iar a doua oară în iunie, cu ocazia paradei, pentru că vremea din luna aceea este prielnică.