News

Regina Elisabeta nu mai are controlul asupra Palatului Buckingham

iulia.statie
November 18, 2019 15:36 PM

Prințul Andrew a oferit un interviu șocant, iar corespondentul regal BBC, Nicholas Witchell a declarat că Regina nu mai are controlul asupra Familiei Regale și al Palatului Buckingham.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Conform Nicholas Witchell, consilierii Reginei nu au fost informați cu privire la interviul Ducelui de York, în care Prințul Andrew a discutat despre relația cu Jeffrey Epstein, conform Unica.

 „Regina a fost informată dar are 93 de ani acum și nu mai are același control puternic pe care l-a avut, dacă l-a avut vreodată”, a spus Witchell.

„Am avut parte de două episoade în doar câteva luni, când seniori ai Familiei Regale au făcut exact ce au vrut. L-am avut pe Prințul Harry care a pornit un război împotriva tabloidelor, lucru contrar sfaturilor oficialilor în comunicare ce au suferit un mare șoc după aceea”, a continuat el.

„Acum avem o situație similară. Principalii sfătuitori ai Reginei de la Palat nu au fost informați cu privire la dezbaterea Prințului Andrew”, a adăugat Nicholas.

Interviul a fost descris de către Dickie Arbiter, ofițerul de presă al Palatului „crucificator”, conform Express.co.uk.

Regina Elisabeta nu mai are controlul asupra Palatului Buckingham

Epstein a fost acuzat și arestat pentru trafic de femei în iulie. Ba chiar, una dintre victime, Virginia Roberts, a declarat că a fost obligată să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew de trei ori. De asemenea, ea a explicat că pe atunci era minoră, având doar 17 ani.

Presiunea din partea publicului a fost pusă pe Prințul Andrew, căci toți doreau ca acesta să clarifice relația lui cu acuzatul.

Ducele de York a negat acuzațiile, susținând că nu a întâlnit-o niciodată pe Virginia Roberts.

Totuși, după interviul scandalos, reacțiile nu au fost în favoarea fiului Reginei. Deși Palatul Buckingham a dezminţit în mai multe rânduri orice comportament inadecvat din partea prinţului Andrew, presa a numit interviul „cel mai ciudat interviu dat de un membru al Familiei Regale”.

În acel interviu, Ducele susține ca nu a știut de abuzurile prietenului său și că încearcă să demonteze orice acuzație adusă împotriva sa.

El spune că își aduce aminte cu exactitate ce s-a întâmplat în zilele în care aceasta susține că s-au întâlnit, deși au trecut 20 de ani de atunci.