Fashion

Regina Elisabeta nu poartă pantaloni în public! De ce a renunțat la acest obiect vestimentar

andreea voicu
September 1, 2018 15:06 PM

Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru aparițiile sale în public, în ținute cât mai colorate. Mov, roz, verde, roșu aprins, sunt doar câteva dintre culorile vii care nu îi displac deloc Reginei și oe care le poartă cu mândrie ori de câte ori are ocazia.

Pe aceeasi temaFiica cea mică a familiei Kardashian, model pentru fata Andreei Esca! Alexia Eram și-a sărbătorit majoratul într-o ținută identică cu a lui Kylie Jenner

Pe măsură ce doamnele înaintează în vârstă se feresc să îmbrace haine colorate, din dorința de a nu fi considerate ridicole, însă Regina Elisabeta a II-a nu are niciun stres în această privință, ea alegând de fiecare dată o ținută cât mai colorată când iese în spațiul public.

”Trebuie să iasă în evidență pentru ca oamenii să spună: Am văzut-o pe Regină”, a mărturisit Sophia, contesă de Wessex, potrivit goodhousekeeping.com.

Însă mulți s-au întrebat de ce Regina Elisabeta nu îmbracă niciodată pantaloni în public. Ultima dată când Majestatea Sa a purtat pantaloni în spațiul public a fost în urmă cu 50 de ani, la un turneu din Canada, la care a mers împreună cu soțul său, Prințul Philip.

Regina Elisabeta nu poartă pantaloni în public!

La vremea respectivă, aceasta a optat pentru o pereche de pantaloni, creată de designerul Ian Thomas. Se pare că și-a dorit să iasă puțin din tipare și să fie în trend, dar acest lucru nu a mulțumit-o pe deplin, așa că a renunțat definitiv la acest obiect vestimentar în aparițiile publice.

Potrivit hellomagazine.com, Regina Elisabeta a II-a poartă pantaloni doar pentru activitățile private sau atunci când în vacanță.

Regina Elisabeta a mai purtat pantaloni, în 2006, ea fiind surprinsă în momentul în care pleca într-o croazieră, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani. Monarhul britanic este fidelă rochiilor sau fustelor pentru angajamentele sale oficiale, la care asortează pălării și mănuși în culori tari.

Conform tradiției, femeile care fac parte din Casele Regale poartă rochii sau fuste la evenimentele publice. Chiar și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este văzută rar în public în pantaloni.

Doar Meghan Markle a dorit să adopte mai multe o poziție modernă și a purtat deja pantaloni în angajamentele oficiale cu Prințul Harry.

Sursa: hellomagazine.com