News

Regina Elisabeta părăsește Palatul Buckingham! Cum se protejează Majestatea Sa

sandra.chelan
March 15, 2020 12:12 PM

Majestatea sa, împreună cu Prințul Philip, au fost nevoiți să se mute la Castelul Windsor pentru a face planurile pentru perioada dificilă care s-a instaurat la Londra.

Pe aceeasi temaCarmen Iohannis, apariție inedită la recepția organizată de Regina Elisabeta

Situația delicată a coronavirusului a pus stăpânire pe autoritățile din Marea Britanie, care iau toate măsurile necesare pentru a nu se agrava situația și mai rău.

O sursă apropiată a declarat pentru publicația ‘The sun‘: „Starea de sănătate este una foarte bună dar cel mai bine pentru ea este să fie mutată din Palat. Mulți dintre cei care fac parte din personalul Reginei sunt destul de panicați de acest virus”.

„Regina s-a întâlnit cu multe persoane în ultima perioadă și mai are câteva săptămâni până la ziua ei de naștere când va împlini 94 de ani. Medicii susțin că cel mai indicat ar fi să stea departe de acest pericol,” a declarat aceeasi sursa. 

Toate întâlnirile pe care Majestatea sa le avea în această perioadă s-au anulat, iar autoritățile au luat măsurile de siguranță necesare.

Chiar după ce a fost făcută mutarea Reginei la Palatul Windsor, au apărut trei suspecți de coronavirus în incinta unei clădiri apropiate.