News

Regina Elisabeta, pregătită să renunțe la tron în favoarea Prințului Charles

iulia.statie
November 28, 2019 19:18 PM

Prințul Charles are deja 71 de ani și așteaptă de foarte mult timp să devină Rege. El este cel mai bine pregătit dintre moștenitori tronului, căci a știut mereu că într-o zi titlul îi va reveni lui. Acum, a venit momentul în care Regina Elisabeta este pregătită să renunțe la tron în favoarea Prințului Charles.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Din cauza vârstei înaintate, multă lume s-a întrebat dacă el va mai apuca să fie Rege. Totuși, această zi se pare că se apropie cu rapiditate.

Fratele Prințului Charles, Prințul Andrew, este implicat într-un scandal de proporții uriașe din cauza prieteniei sale cu Jeffrey Epstein, ce a fost acuzat de fapte foarte grave.

Regina Elisabeta, pregătită să renunțe la tron în favoarea Prințului Charles

Se pare că Regina Elisabeta nu mai știe cum să gestioneze această problemă, de aceea are nevoie de cineva mai tânăr pentru a o ajuta, iar acel cineva este chiar fiul său.

Ba chiar, mai multe surse de la Palat au dezvăluit că anumite discuții ce se învârt în jurul acestui subiect au tot avut loc în ultima vreme.

Regina Elisabeta va împlini 95 de ani anul viitor. La această vârstă, soțul ei, Prințul Philip, s-a retras din viața publică și a predat îndatoririle sale.

Rămâne de văzut dacă Regina va renunța la tron și ea la aceeași vârstă în favoarea Prințului Chales.

Totuși, până când va avea titlul de Rege, Charles va prelua cea mai mare parte din îndatoririle mamei sale.

Regina și-a redus treptat aparițiile la evenimentele publice, de la 332 în 2016 la 283 în 2018, conform Libertatea pentru Femei.