News

Regina Elisabeta, primul mesaj după ce interviul cu Meghan Markle și Harry a fost lansat. Ce a zis Monarhul despre cei doi

iulia.statie
March 10, 2021 11:11 AM

Încă de când a fost lansat interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry, susținut pentru Oprah Winfrey, unde au dezvăluit detalii despre viața alături de Familia Regală, toată lumea a așteptat răspunsul Palatului Buckingham. Iată că într-un final, Regina Elisabeta a dat replica.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Regina Elisabeta, prima reacție după interviul Ducilor de Sussex

Într-o declarație obținută de către reporterul regal Omid Scobie, Regina Elisabeta a vorbit despre lucrurile pe care le-au spus Ducii de Sussex. Cei doi au vorbit cu Oprah Winfrey despre momentele grele pe care le-au experimentat în trecut, dar și despre decizia lor de a renunța la îndatoririle regale.

„Întreaga familie a fost întristată să afle cât de grei au fost ultimii ani pentru Meghan și Harry. Problemele menționate, în special cele referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi din familiei.”, aflăm din comunicatul oficial.

Ducii de Sussex au adus acuzații grave la adresa Familiei Regale. Pe când Meghan Markle era însărcinată cu primul copil, Archie, fosta actriță a dezvăluit că soțul ei a fost întrebat cât de închisă o să fie pielea bebelușului. De asemenea, lucrurile au degenerat, iar el nu s-a putut bucura de un titlu sau de servicii de securitate la fel ca și ceilalți.

Ce au dezvăluit Meghan Markle și Prințul Harry

Mai mult, au existat momente în care Meghan Markle s-a gândit la sinucidere. Aceasta a povestit că a apelat la ajutor pentru că simțea că nu își mai dorește să fie în viață. „Am spus că am nevoie de ajutor. Mi s-a spus că nu pot să primesc pentru că ar da rău pentru Familia Regală. Am fost la unul dintre cei mai mari seniori pentru a primi ajutor.”, a zis ea.

„Mi-a fost rușine să zic acest lucru în acel moment, mi-a fost rușine să îi spun lui Harry acest lucru. Dar știam că dacă nu aș fi spus totul, atunci aș fi făcut-o. Nu îmi mai doream să rămân în viață. Era clar, real, mă speria și era un gând constant.”, a continuat aceasta.