News

Regina Elisabeta s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată la îndatoririle regale

iulia.statie
May 18, 2020 11:31 AM

Pandemia a pus viața pe pauză pentru milioane de oameni din jurul globului, iar Regina Elisabeta face parte din aceste persoane.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

Regina Elisabeta s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată la îndatoririle regale

Monarhul în vârstă de 94 de ani se află în izolare la Castelul Windsor, pentru a-și lua măsuri de precauție împotriva coronavirusului și plănuiește să rămână acolo până la toamnă. Potrivit The Sun, aceasta este cea mai lungă pauză a Reginei de la îndatoririle regale din timpul domniei de 68 de ani.

Experții cred că absența ei s-ar putea prelungi, iar mulți susțin că riscurile expunerii la coronavirus ar putea să o facă pe Regină să se retragă permanent.

„Este terbibil de trist, însă, nu văd cum Regina s-ar putea întoarce la îndatoririle ei. Virusul Covid-19 nu va pleca prea curând și va mai rămâne printre noi câteva luni, dacă nu ani. Este prea riscant ca Regina să întâlnească oameni așa cum făcea de obicei.”, a explicat Andrew Morton, biograf regal.

Bineînțeles, toată lumea ce știe că Regina are o etică profesională fără de cusur, își dă seama cât de devastator ar fi acest lucru pentru ea. „Ea adoră să iasă și să cunoască oameni, însă, nu își poate asuma acest risc. Dacă se infectează, pentru ea ar fi fatal și Prințul Philip ar fi la risc.”, a explicat Andrew.

Mai mult, Morton a adăugat că pandemia o forțează pe Regină să îi pasese responsabilitățile regale fiului său, Prințului Charles.

„Prințul Charles are și el 70 de ani, însă, a avut virusul și probabil are o imunitate mai bună acum. Vom avea o monarhie pe zoom, o să devină Majestatea de pe ecran.”, a spus acesta.

Ba chiar, după cum notează biograful regal, schimbările din cauza coronavirusului vor marca o reîntoarcere la modurile tradiționale pe care Familia Regală le folosea înainte pentru a se întâlni cu publicul.

„Atingerile create de Prințesa Diana vor înceta. Vom reveni la zilele în care ei purtau mânuși și păstrau distanța.”, a spus acesta.