News

Regina Elisabeta și Prințul Philip au împlinit 73 de ani de mariaj

iulia.statie
November 20, 2020 13:03 PM

La 94 de ani, respectiv 99 de ani, Regina Elisabeta și Prințul Philip au încă multe de sărbătorit, inclusiv aniversarea nunții lor. Cei doi au împlinit 73 de ani de mariaj, iar Familia Regală a postat o nouă fotografie cu aceștia, în care sunt văzuți admirând câteva cadouri din partea strănepoților, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Pe aceeasi temaCe planuri au Meghan Markle și Prințul Harry de Crăciun! Regina Elisabeta, foarte dezamăgită

Regina Elisabeta și Prințul Philip au sărbătorit 73 de ani de la căsătorie

Fotografia a fost făcută la începutul acestei săptămâni, la castelul Windsor. În fotografie, Elisabeta și Philip sunt văzuți admirând o felicitare făcută de strănepoții lor, precum și o colecție de alte cărți și scrisori dăruite de către fani și apropiați.

„Aceasta nouă imagine a fost lansată pentru a marca cea de-a 73-a aniversare a nunții Reginei și a Ducelui de Edinburgh. În fotografie, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală sunt văzuți privind o felicitare veselă, colorată, realizată de către Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, alături de alte cărți și scrisori de la binevoitori. Fotografia a fost făcută de către Chris Jack Songe în camera Oak de la castelul Windsor la începutul acestei săptămâni.”, aflăm din descriere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ce poartă Regina Elisabeta în fotografie

Mai mult, Regina poartă și o broșă specială pentru această ocazie, cu diamante și safire, numită Chrysanthemum Brooch, pe care am văzut-o într-o poză din luna de miere a cuplului, dar și în alta în care aceștia sunt văzuți plimbându-se în grădinile de la Broadlands din Hampshire. Ba chiar, Monarhul a purtat piesa și în fotografiile dezvăluite pentru aniversarea de 60 de ani de la nuntă, în 2007.

Sperând că lucrurile revin la normal anul viitor, Familia Regală are mult mai multe de sărbătorit. Spre exemplu, Prințul Philip va împlini 100 de ani în iunie, dar există și planuri cu privire la 2022 pentru a o sărbători pe Elisabeta, ce va împlini 70 de ani de când a urcat pe tron.