News

Regina Elisabeta va avea parte de o mini paradă pentru ziua ei de naștere

iulia.statie
June 9, 2020 12:54 PM

Familia Regală Britanică a trebuit să își schimbe programul din cauza pandemiei.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Cum va fi sărbătorită Regina Elisabeta

Aceștia au anulat multe evenimente și festivități, cum ar fi nunta Prințesei Beatrice, petrecerile anuale ținute în grădinile Reginei, dar și ceremoniile de Schimbare de Gardă. Și festivitățile ținute de ziua Reginei Elisabeta au avut de suferit, mai ales parada Trooping the Colour, un eveniment anual ce are loc în iunie, deși Monarhul are ziua de naștere în aprilie. La această ceremonie se reunesc sute de soldați alături de Familia Regală Britanică, aceștia din urmă urmărind tributul adus Reginei de la balconul Palatului Buckingham.

În acest an, Trooping the Colour se va desfășura diferit, dar tot va avea loc. În loc de evenimentul grandios, Monarhul va avea parte de o paradă mini la Castelul Windsor, pe 13 iunie, în care va avea loc și salutul militar făcut pentru a o sărbători pe aceasta. Regina și Prințul Philip au ales să se izoleze la Castelul Windsor încă din martie din cauza coronavirusului.

„Va avea loc o ceremonie mică, militară, la Castelul Windsor pentru a marca ziua de naștere a Reginei Elisabeta.”, a declarat un oficial al Palatului Buckingham pentru publicația People.

Nu se știe încă dacă și ceilalți membri ai Familiei Regale se vor alătura pentru a fi alături de Monarh. Prințul William și Kate Middleton au ales să se izoleze la Anmer Hall, alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, Prințul Charles este alături de Camilla la casa lor din Scoția, Birkhall, iar Meghan Markle și Prințul Harry, ce au renunțat la îndatoririle regale, se află în Los Angeles.

Parada Trooping the Colour marchează zilele de naștere ale Monarhilor britanici de peste 250 de ani, fără a conta când au fost aceștia născuți, având loc în iunie. Deci, Regina Elisabeta are parte de două evenimente, ținând cont că ea este născută pe 21 aprilie. Aceasta a sărbătorit anul acesta prin convorbiri pe o platformă online cu familia și cei apropiați.