News

Regina Elisabeta va petrece sărbătorile la Castelul Windsor

iulia.statie
December 3, 2020 14:22 PM

Regina Elisabeta trăiește clipe grele după ce s-a aflat că va petrece sărbătorile de iarnă la Castelul Windsor, locul unde stă încă de la începutul pandemiei, după mai bine de 30 de ani.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Regina Elisabeta rămâne la Castelul Windsor de Crăciun

Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, s-a văzut nevoită să anuleze călătoria pe care o făcea mereu, fiind deja o tradiție, alături de soțul ei, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, la Sandringham. Cei doi locuiesc încă din luna martie la Castelul Windsor și se pare că vor rămâne acolo o vreme.

Monarhul nu și-a mai petrecut sărbătorile la Castelul Windsor încă din 1987. „După ce au analizat toate sfaturile primite, Regina și Ducele de Edinburgh au decis să petreacă în acest an Crăciunul în liniște la Windsor.”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Mai mult, pe contul de socializare al Royal Collection Trust a fost publicat primul videoclip cu bradul de Crăciun în acest an, ce a fost amplasat în sala St. George Hall. Cu siguranță, pomul a fost decorat spectaculos, fiind atracția principală din camera uriașă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Collection Trust (@royalcollectiontrust)

Vești devastatoare pentru Regina Elisabeta

Nu este singura veste devastatoare de care are parte Regina Elisabeta. Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry vor petrece sărbătorile în California după ce Marea Britanie a intrat în carantină. Ducele și Ducesa plănuiseră inițial să se întoarcă la casa lor, Frogmore Cottage, în decembrie, însă, cel mai probabil vor petrece acum Crăciunul cu mama lui Meghan, Doria Ragland. A trecut mai mult de un an de când Familia Regală l-a văzut pe micuțul Archie, așa că este de înțeles de ce va fi o mare dezamăgire dacă ei nu vor veni nici de sărbători în Marea Britanie.

De asemenea, Regina Elisabeta ar putea să nu îi vadă nici pe Prințul William și Kate Middleton. Pentru că au trei copii, George, Charlotte și Louis, aceștia ar putea fi obligați să stea departe de Regină și să petreacă Crăciunul cu familia Ducesei de Cambridge, după ce au petrecut sărbătorile în ultimii trei ani alături de Familia Regală.