News

Regina Elisabeta, vinovată de separarea Prințului Harry de o fostă iubită

andreea voicu
July 10, 2019 17:04 PM

Prințul Harry are o căsnicie frumoasă acum cu Meghan Markle, însă în trecut a avut de suferit enorm. Nepotul Reginei Elisabeta a avut mai multe relații amoroase, printre care cea mai mediatizată fiind cu Chelsy Davy, fiica unui om de afaceri înstărit din Zimbabwe.

Pe aceeasi temaAverea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Regina Elisabeta, vinovată de separarea Prințului Harry de o fostă iubită

Cei doi au avut o relație tumultuoasă, din 2004 până în 2010. Chelsy l-a cunoscut pe Prințul Harry în 2004, la Stowe School. S-au despărțit brusc, fără să se știe adevăratele motivele ale separării.

Presa britanică a scos la iveală faptul că Regina Elisabeta a fost cea care și-a băgat ‘coada’ în relația lor și i-a interzis categoric Prințului Harry să se însoare cu tânăra. Se pare că familia regală britanică nu a fost de acord cu o asemenea decizie, Suverana fiind cea care s-a împotrivit cel mai tare și tot ea a fost cea care a avut un cuvânt decisiv, ca întotdeauna.

În ciuda eșecului poveștii lor de dragoste, Chelsy Davy și Prințul Harry au rămas în relații bune, drept dovadă că aceasta a fost invitată la nunta acestuia cu Meghan Markle.

Davy a sosit cu zâmbetul pe buze la nuntă, însă reacțiile sale din timpul ceremoniei care a avut loc la Capela St. George nu au trecut neobservate de internauți. Chelsy părea că ar fi deranjată că fostul ei iubit se însoară.