News

Regina Letizia a Spaniei, probleme în căsnicia cu Regele Felipe?

andreea voicu
September 1, 2018 16:28 PM

Regina Letizia a Spaniei, probleme în căsnicia cu Regele Felipe? Casa Regală a Spaniei se află în mijlocul unui scandal de proporții.

Pe aceeasi temaAndreea Esca a publicat imagini emoționante de la ziua de naștere a fiicei sale

Revista germană ‘Neue Post’ afirmă că Regina Letizia l-a înșelat pe soțul său cu un alt bărbat. Potrivit sursei citate, fosta jurnalistă a părăsit domeniul regal de la Palma de Mallorca și a petrecut noaptea cu un tânăr.

Regina Letizia și Regele Felipe au împreună două fiice, pe Leonor, 12 ani, și Sofia, 11 ani. Nu este pentru prima dată când ea se află în vizorul presei, pentru relațiile extraconjugale pe care le are.

Regina Letizia a Spaniei, probleme în căsnicia cu Regele Felipe?

Ultima ei escapadă nu a rămas secretă. Se pare că Regina Letizia a profitat de faptul că se afla în vacanță, pe domeniul coroanei iberice, și a ieșit cu amicele sale în oraș, la Madrid.

La un moment dat, aceasta a fost surprinsă în prezența unui bărbat, alături de care s-a făcut nevăzută. În schimb, o altă revistă a dezvăluit faptul că aceasta nu este decât o răzbunare a Reginei Letizia, care ar fi fost înșelată de Regele Felipe în repetate rânduri.

În urmă cu câteva luni, Regina Letizia a avut o altercarție cu soacra ei, Regina Sofia. Mama Regelui Felipe a încercat să-şi îmbrăţişeze nepoatele, însă regina Letizia s-a aşezat în faţa ei şi a vrut să-i dea mâna la o parte.

În scandal a intervenit şi fiica cea mare, care a îndepărtat mâinile mamei şi bunicii sale. Totul s-a întâmplat sub privirile uimite ale regelui Felipe, care încerca să aplaneze spiritele. Întâmplarea a aprins imaginaţia internauţilor, care au comparat momentul cu diverse scene din serialul „Urzeala Tronurilor”.