Fashion

Regina Letizia - lecție de stil la o ceremonie oficială în Madrid

andreea voicu
May 15, 2019 18:21 PM

Regina Letizia a Spaniei a fost dintotdeauna un exemplu de rafinament și eleganță. Soția Regelui Felipe al VI-lea este una dintre cele mai apreciate și stilate femei din lume. În vârstă de 46 de ani, Regina Letizia arată formidabil, iar prin ținutele sale reușește să își evidențieze trăsăturile și să fie o sursă de inspirație pentru doamne și domnișoare.

Pe aceeasi temaRegina Letizia a Spaniei, o alternativă elegantă la rochia de vară

În urmă cu câteva zile, Regina Letizia, împreună cu soțul ei, au participat la un eveniment oficial organizat la Palatul Regal din Madrid, cu ocazia celebrării a 175 de ani a Gărzii Civile. Și de această dată, ea a bifat o nouă apariție memorabilă.

Regina Letizia – lecție de stil la o ceremonie oficială în Madrid

Regina Letizia a ales să poarte o rochie albă, extrem de elegantă, care i-a pus în evidență silueta impecabilă. Ținuta purtată de Suverană a fost una simplă, însă accesoriile au făcut diferența. Ea a purtat o pereche de pantofi nude stiletto și un clutch în aceeași nuanță. Ca și bijuterii, Regina Letizia a optat pentru cercei argintii, minusculi, care au dat întregului look o notă romantică. Cum vi se pare ținuta ei?