Fashion

Regina Rania a Iordaniei a purtat o pereche de pantaloni Zara de 50 de dolari, la o mare gală

nicoleta.ispasescu
December 14, 2018 13:18 PM

Regina Rania a Iordaniei și-a făcut apariția la o gală de premii cu o ținută elegantă, ce a inclus, atât piese și accesorii scumpe, dar și o pereche de pantaloni tip culotte, de la Zara, ce costă doar 50 de dolari.

Regina Rania a Iordaniei a început și ea să preia din obiceiul duceselor Kate și Meghan, acela de a purta, ocazional, și piese vestimentare mai ieftine, în care să se regăsească o mare parte din publicul care le admiră.

Regina Rania a Iordaniei a purtat o pereche de pantaloni Zara de 50 de dolari, la o mare gală

Rania, considerată una din cele mai frumoase și mai elegante femei regale din lume, a participat la Arab Social Media Awards, în Dubai.

Aceasta și-a făcut aparția cu un outfit simplu, dar elegant: un top verde și o pereche de pantaloni tip culotte, pe care îi găsim la Zara și care costă doar 50 de dolari. Pantalonii sunt croiți astfel încât să dea impresia că sunt, de fapt, o fustă cu pliuri.

Regina a completat ținuta cu o pereche de sandale Christian Diorl, iar ca accesorizare un ceas, o curea în talie și o pereche de cercei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

كل الشكر لصاحب السمو الشيخ محمد بن راشد آل مكتوم ولدبي على تنظيم قمة رواد التواصل الاجتماعي العرب ومنحي جائزة شخصية العام المؤثرة اليوم #الأردن #حب_الأردن #الامارات #دبي #قمة_رواد_التواصل_الإجتماعي_العرب Many thanks to His Highness Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum and to Dubai for hosting the Arab Social Media Influencers Summit. It was an honor to participate and to receive the Influential Personality of the Year Award today #Jordan #LoveJO #UAE #Dubai #ARABSMIS

O postare distribuită de Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) pe