Fashion

Reîntoarcerea furoului - Cum purtăm această piesă vestimentară ca outerwear sezonul acesta

ioana pana
June 5, 2019 16:12 PM

Moda feminină ne surprinde sezon de sezon cu noile valențe pe care le capătă. Aceste idei „revoluționare” în ceea ce privește vestimentația vin ca răspuns la nevoile acute ale femeilor.

Furoul – căci despre el este vorba – nu numai că este un articol vestimentar comod, delicat, de obicei fabricat din mătase, deci potrivit pentru zilele toride de vară, însă satisface și nevoia doamnelor de a se simți feminine, sexy și puternice. Mulți chiar au privit trendul lenjeriei intime ca outerwear ca pe o mișcare de factură feministă.

Cum purtăm această piesă vestimentară ca outerwear sezonul acesta

Fie că este vorba de o dorință de afirmare, sau pur și simplu de cât de practic este un obiect vestimentar pentru un anume context, rochia-furou face deja ravagii. Branduri precum Orseund Iris, Realisation Par, With Jéan, sunt deja specializate în ceea ce privește articolele vestimentare de acest tip. În ținutele de zi, rafinată, discretă și în același timp foarte seducătoare, rochia-furou conferă purtătoarei un aer fermecător.

 

View this post on Instagram

 

Yesterday dinner prt2

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Pentru ținutele de seară, într-un look de inspirație anii ‘90 à la Kate Moss, slip dress-ul poate fi „îmbogățit” cu niște accente mai îndrăznețe, spre exemplu pene -ca în imagine-, sau dantelă.

 

View this post on Instagram

 

SHOWERED w/ ?

A post shared by Dani Michelle (@danixmichelle) on

Furoul cu imprimeu este și el o piesă de rezistență a acestui sezon. Printurile sunt în principal, cele cunoscute, văzute și para-văzute atât pe podiumuri, cât și în magazinele mass-market: animal print, chinoiserie, și imprimeuri florale.

 

View this post on Instagram

 

?Dreamgirl @ayxvna wearing her Emilie Shanghai Nights dress 〰️

A post shared by Réalisation Par (@realisationpar) on

Iar dacă rochia furou nu vă convinge să adoptați trendul lenjeriei ca outerwear vara aceasta, urmăriți galeria pentru niște piese seducătoare și îndrăznețe care să vă determine să spuneți un răspicat și hotărât “da” acestei tendințe!