Fashion

Reîntoarcerea ochelarilor aviator: Celine dictează noul trend

ioana pana
July 26, 2019 02:02 AM

Ochelarii aviator sunt pesemne, unul dintre cele mai faimoase și recognoscibilie modele de ochelari de soare care au existat vreodată, ocupând un loc pe podium alături de cei rotunzi à la John Lennon. Și iată că odată cu vara lui 2019, ochelarii aviator se reîntorc în topul tendințelor în materie de eyewear.

Pe aceeasi temaOchelari de soare în trend, în 2019

Reîntoarcerea ochelarilor aviator: Celine dictează noul trend

Vina o vom da pe Hedi Slimane, directorul creativ Celine, care a considerat că în moda momentului lipsește cu desăvârșire aerul vintage al anilor ‘80, așa că a decis să îl readucă prin accesoriul ce face subiectul discuției noastre de astăzi.

Ochelarii aviator în era „Top Gun”

Privind în retrospectivă către secolul trecut, unde ochelarii aviator își au originea, ne dăm seama că niciun icon al vremii nu a omis să bifeze cel puțin o apariție cu acest accesoriu. Fie că este vorba de Madonna, Michelle Pfeiffer, Brad Pitt sau Drew Barrymore, imaginile de arhivă confirmă faptul că aviatorii erau în topul preferințelor la acel moment. Filme asemenea „Top Gun” devin astfel, adevărate etaloane ale stilului și atitudinii necesare pentru a purta cu succes un astfel de accesoriu care impune, bineînțeles, o anume personalitate stilistică.

Celine dictează noul trend

În show-ul Menswear Spring 2020 din cadrul Paris Fashion Week, Celine a adus în lumina reflectoarelor exact atitudinea despre care vorbeam mai sus. Deși poate părea paradoxal, e nevoie de o lejeritate în siguranța cu care abordezi astfel de piese, astfel de look-uri. Drept dovadă, aviatorii lui Hedi Slimane sunt asociați unui bad boy, cu geacă de piele, plete și jeanși evazați. Ochelarii aviator devin pe această cale, un accesoriu exclusivist.

Urmărește galeria pentru cele mai cool modele de ochelari aviator, marca Celine Menswear Spring 2020.