Renée Zellweger are un iubit cu 10 ani mai tânăr! Cine este bărbatul celebru care i-a furat inima

elena.toader
June 25, 2021 14:03 PM

Renee Zellweger, celebra actriță câștigătoare a două premii Oscar, este, din nou, fericită. Frumoasa actriță ajunsă la vârsta de 52 de ani, are o nouă relație. Potrivit presei internaționale, aceasta formează un cuplu cu Ant Anstead, un prezentator TV cunoscut în Marea Britanie, care a divorțat de curând de cea de-a doua soție, Christina Haack.

Renee Zellweger, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Jurnalul lui Bridget Jones”, l-ar fi întâlnit pe Ant în timp ce lucrau împreună la un nou show, Celebrity IOU Joyride. În scurt timp, însă, cei doi au început să iasă împreună, iar în prezent, ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Informațiile privind idila dintre cei doi vine la scurt timp după ce Ant a divorțat de soția sa, prezentatoarea Christina Haack. Cei doi s-au căsătorit în 2018, după mai mulți ani de relație și au împreună un fiu, născut în 2019, pe nume Hudson London Anstead. Anul trecut, însă, în luna septembrie, cei doi au mărturisit că s-au despărțit, iar în luna noiembrie au semnat actele de divorț.

Cu cine s-au mai întâlnit cei doi îndrăgostiți

Ant este, de asemenea, tatăl a doi copii din primul mariaj, cu Louise, care i-a fost soție între 2005 și 2007. Ei au împreună o fiică, Amelie și un fiu, Archie.

De cealaltă parte, Renee a fost logodită cu actorul Jim Carrey din 1999 până în 2000. De asemenea, ea s-a întâlnit și cu Jack White, în 2003, iar în 2005 s-a căsătorit cu cântărețul Kenny Chesney, însă mariajul lor a fost anulat după doar patru luni.

De asemenea, Renee s-a întâlnit și cu Bradley Cooper, în perioada 2009-2011, dar și cu muzicianul Doyle Bramhall II, în perioada 2012-2019.

Sursa foto: Arhiva Verdict