News

Renunțarea la îndatoririle regale a fost, de fapt, ideea Prințului Harry

iulia.statie
May 28, 2020 11:19 AM

Când Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că au decis să renunțe la rolul lor ca seniori regali din Familia Regală în ianuarie, ideea de ‚Megxit’ a apărut în toate tabloidele, făcând referire la ruptura lor.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Prințul Harry, nefericit în Familia Regală

Acest termen, ce de fapt este folosit de doi ani și are o poveste urâtă în spate, sugera faptul că Meghan Markle a insistat ca aceștia să renunțe la rolul lor din Familia Regală, deși multe zvonuri spuneau pe atunci că Harry mereu s-a luptat cu viața sa ca membru regal.

Acum, s-au aflat mai multe despre această decizie a Ducilor de Sussex, chiar din viitoarea lor biografie. Câțiva apropiați au dezvăluit că termenul ‚Megxit’ mereu a fost supărător pentru Prințul Harry, ținând cont că decizia de a renunța la îndatoririle regale a fost, de fapt, a lui.

„Cuvântul Megxit l-a enervat mereu pe Prințul Harry. Dă impresia că decizia de a se rupe de Familia Regală a fost a lui Meghan.”, a explicat o sursă pentru The Sun.

„În realitate, a fost ideea lui Harry. În cartea ce va fi lansată totul va fi clar și explicat așa cum s-a întâmplat. Adevărul este că Harry era nefericit de multă, multă vreme. El voia ca ei să meargă în direcția pe care au ales-o și se gândea la acest lucru de mai mult de un an.”, a povestit sursa.

„Meghan a sprijinit decizia lui Harry. Dar au existat mai multe ocazii în care ea l-a întrebat dacă este sigur și chiar își dorește acest lucru. Ea a fost clară atunci când a arătat că îl va sprijini în orice fel.”, a continuat aceeași sursă.

Cei doi vor povesti mult mai mult despre toate cele întâmplate în biografia lor, ‚Finding Freedom: Harry and Meghan in the Making of The Modern Royal Family’, ce va fi lansată în august 2020.

Cartea va putea fi găsită atât în formatul clasic, cât și cel electronic, iar cei apropiați vor avea un acces unic la această biografie, ținând cont că cei doi autori fac parte din grupul select de reporteri ce se ocupă de Familia Regală Britanică.

„Cartea reprezintă un portret sincer, încrezător a unui cuplu ce nu se teme să încalce tradiție, ce este determinat să creeze un nou drum departe de camere, ce este dedicat în a crea o moștenire pentru a face o schimbare profundă asupra lumii.”, este sumarul cărții.