Fashion

Retrospectiva unui început de sezon memorabil! Topul celor mai cool ținute de 1 Mai, în Mamaia

nicoleta.ispasescu
May 3, 2019 14:56 PM

Începutul de sezon estival 2019 a fost unul de-a dreptul memorabil! Doamnele și domnișoarele s-au întrecut în ținute care de care mai extravagante și au petrecut timp de patru zile și patru nopți până în zori.

De 1 Mai toată lumea pleacă fie la mare, fie la munte, fie la pădure, la un grătar cu prietenii.

Preferata noastră, însă, rămâne stațiunea Mamaia, la care nu renunțăm nici dacă Paștele coincide cu cea mai așteptată petrecere a anului.

Indiferent de locație, un lucru este sigur: toată lumea își dorește să se distreze. Ca în fiecare an, Verdict.ro a fost la malul mării pentru a vedea parada ținutelor pregătite pentru petrecerea de 1 Mai.

Topul celor mai cool ținute de 1 Mai, în Mamaia

1.

În topul preferințelor noastre se află un cuplu extrem de cool, care nu a trecut neosbservat.

În ceea ce privește ținuta domnișoarei din fotografie îmi place foarte mult că nu este deloc vulgară, în ciuda decolteului adânc, accesorizarea este bună, în special în zona capului. Probabil a citit ceva reviste de modă sau bloguri, pentru că în mod evident artificiul pe care l-a făcut cu eșarfa sub pălărie este în tendințe acum. Aș fi optat, totuși, pentru o pereche de pantaloni mai lungi puțin.

De cealaltă parte, partenerul ei are și el o ținută foarte bună. Poate aș fi mai deschis încă un nasture la cămașă și aș fi ales o altă nuanță a blugilor, însă per total îmi place. A se observa detaliul celor doi nasturi roșii de la jachetă care cel mai probabil au fost adăugați de ei. Felicitări!

2.

Pe locul doi avem un alt cuplu, îmbrăcați în stil marinăresc, aș putea spune, judecând după pălăria lui. În ceea ce îl privește pe el nu sunt prea multe de comentat, atât că aș fi ales sacoul cu 1-2 mărimi mai mare. În schimb, tânăra îmi place foarte mult. O ținută potrivită pentru litoral, pentru o petrecere pe un yacht, nu neapărat pentru o petrecere pe plajă, asta din cauza tocurilor. Lăsând asta la o parte, ținuta este una armonioasă și accesorizarea potrivită.

3.

În sfârșit vedem ciocate la petrecerea de 1 Mai. Parcă suntem sătui de adidași și bocanci, nu-i așa? Mai ales că cizmele cowboy sunt un must-have al sezonului, chiar era păcat să nu le fi ales cineva. Îmi place ținuta, este safe, dar cool.

4.

 

Layering-ul este unul dintre cele mai puternice trenduri, de ceva sezoane încoace. Îmi place cum este construită ținuta, culorile sunt frumoase. Din păcate, însă, geanta nu se potrivește deloc, și aș fi optat totuși pentru o pereche de ciocate sau clasicii bocanci.

5.

În afară de geantă, domnișoara din fotografie are o ținută bună, dar previzibilă. Body-urile neon au tot fost văzute în această combinație cu adidași cu platformă, însă decât să dai greș cu o altă combinație, cel mai bine mergi pe o zonă safe.

6.

La o primă vedere este o ținută cool. Dacă e să fim atenți la detalii, nuanța setului nu este una prea fericită, nici materialul nu este unul potrivit. Încă o dată se adeverește și faptul că celebrii adidași Balenciaga nu merg chiar la orice ținută. Având în vedere că astăzi poți purta cam orice, ținuta nu este una rea.

7.

Un cuplu tânăr, cu ținute fresh. Nu sunt nici prea extravaganți, nici prea banali, au ales să poarte ținute lejere, care să nu-i incomodeze la distracție.

8.

Două ținute pe care ne așteptam să le vedem la malul mării. Tânăra a ales să își evidențieze picioarele, în primul rând prin încălțările deosebite, și în al doilea rând prin perechea de pantaloni extrem de scurți. E foarte bine că în partea de sus nu a ales ceva la fel de descoperit. El are o ținută oarecum simplă, pe care a încercat să o stilizeze ridicându-și pantalonii mai mult decât era cazul. Îi recomand ca pe viitor să nu mai apeleze la acest truc, ci să lase pantalonii așa cum sunt.

9.

Tânăra alege să își subțieze formele printr-o salopetă neagră, pe care a completat-o cu o geacă de blugi. Încălțările sunt previzibile, dar potrivite, iar geanta este bine integrată în ținută. La fel, a rămas într-o zonă safe, fără să-și bată prea tare capul.