Reveniți în tendințe: pantalonii de trening cu capse!

Verdict.ro
January 9, 2018
January 9, 2018

Pantalonii sport, cu capse laterale, sunt din principalele surprize ale ultimei perioade, în modă. Cine ar fi crezut că o piesă demult uitată în garderobă, undeva prin anii 2000, și-ar face revenirea în forță acum, devenind una din vedetele unui stil din ce în ce mai promovat: glam-sport!

Si totuși, cum moda este ciclică și ne surprinde mereu prin aducerea în actulitate a unor piese din trecutul mai mult sau mai puțin apropiat, iată că de această dată, pantalonii sport, în special cei cu capse laterale trăiesc din nou un moment de glorie.

Extrași puțin din contextul 100% sportiv, acest model de ”track pants” sau de pantaloni de trening, în limbaj uzual, poate să completeze unele din cele mai cool ținute ale tale, atât timp cât le accesorizezi corespunzător.

Vedetele de la noi, dar și cele de afară, au ales deja pantalonii cu capse și i-au purtat în combinații neașteptat de cool.

Cum îi poți purta și tu?

Ia exemplul Antoniei, care i-a purtat la un eveniment monden. Cântăreața a ales un model clasic de pantaloni sport, evazați, cu capse laterale, purtate închise, accesorizați cu o pereche de teniși, iar în partea de sus, cu o bluză extrem de simplă, dar sexy, purtată în stil ”cropped”. Cerceii tip creole, scot ținuta din zona sport, oferindu-i exact nota de glam necesară.

Si Inna a mizat pe o pereche similară de pantaloni sport, purtați de această dată cu capsele desfăcute, un truc de styling interesant ce lasă puțină piele la vedere, dacă îți dorești să adaugi astfel o mică doză de sex-appeal outfitului tău. O pereche de pantofi sport strălucitori cu talpă exagerată, din glitter și aceeași idee de cropped top compun un look sport-couture în totalitate în tendințe.

Pentru nonconformiste, ținuta lui Kim kardashian poate servi drept inspirație: o pereche de pantaloni sport, purtați cu un top stil lenjerie intimă (ce poate fi din dantelă sau dintr-un material opac, mai discret) și o pereche de sandale cu toc înalt. Nu este o ținută obișnuită, însă dacă îți place mixul, o poți adapta și tu propriului stil!

Iată și recomandările noastre de shopping, dacă vrei să achiziționezi o pereche de pantaloni sport!


Share