News

Ricky Martin a primit ordin de restricție din cauza unui scandal conjugal!

maria.apostol
July 3, 2022 19:13 PM

Cântărețul Ricky Martin este în centrul unui presupus scandal monstru, în Puerto Rico, unde o instanță a emis un ordin de protecție împotriva lui.

Informațiile sunt încă puține, fiind protejată identitatea presupusei victime. Cert este că cineva l-a reclamat pe artist în fața unei instanțe și nu la Poliție, obținând, astfel, un ordin de protecție, relatează TMZ.com.

Sursa citată a consultat mai multe relatări, din Puerto Rico, în care se arată că ar fi vorba de violență casnică, însă persoana care a reclamat acest lucru nu ar fi soțul lui Ricky Martin, Jwan Yosef.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 5 ani și sunt părinții a patru copii. Conform relatărilor care îl vizează pe Ricky Martin, reclamantul a susținut că era într-o relație de 7 luni cu cel acuzat. S-ar fi despărțit în urmă cu 2 luni, însă presupusa victimă l-ar mai fi căutat pe Ricky Martin pe acasă și ar fi încercat să îl sune.

Reclamantul ar fi declarat că, după ce a încercat să îl viziteze pe starul din Puerto Rico acasă, nu se simte în siguranță. Cert este că instanța a înregistrat plângerea, a emis un ordin de protecție, pe baza unor probe prezentate, și a stabilit o înfățișare pe 21 iulie.

Poliția din Puerto Rico a declarat că nu a reușit să îl găsească pe Ricky Martin pentru a-i înmâna citația.