Vedete

Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din America! Ce avere a adunat cântăreața

maria.apostol
September 16, 2022 13:31 PM

Oficial, Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite! Cântăreața nu mai e doar ce mai bogată artistă din întreaga lume, ci acum se află și în topul Forbes pentru cea mai tânără miliardară din SUA.

Cu o carieră muzicală de aproape 20 de ani, Rihanna a reușit să se facă celebră în toată lumea pentru piesele sale. Dar nu s-a oprit aici. În afara faptului că are o carieră impresionantă în muzică, ea a lansat și o linie de make-up, dar și o colecție de haine, ceea ce i-a adus câștiguri uriașe și o avere impresionantă de-a lungul timpului.

Anul trecut a fost confirmată ca fiind cea mai bogată cântăreață din lume. Însă acum ea se află în lista anuală Forbes a celor mai bogate femei din America!

Valoarea netă a averii pe care Rihanna o deține este de aproximativ 1,4 miliarde de dolari. Iar asta se datorează mai ales eforturilor sale din afaceri.

Cu toate astea, deși are câștiguri impresionante, Rihanna susține că niciodată nu se concentrează pe evaluările și premiile primite. Ea a mărturisit pentru The New York Times că nu a plănuit să facă avere.

Rihanna a născut un băiețel

Cântăreața în vârstă de 34 de ani, originară din Barbados, a născut în luna mai a acestui an primul ei copil, un băiețel! Rihanna a păstrat secret numele copilului, însă cu siguranță anunțul va fi făcut într-un cadru special.

Ultima oară când Rihanna a defilat în public cu burtica de gravidă a fost pe 9 mai. În timp ce părăsea alături de iubitul ei restaurantul preferat. Cei doi s-au bucurat de o ultimă cină romantică chiar înainte ca artista să aducă pe lume primul ei copil.

În ciuda zvonurilor din ultima vreme, care vorbeau despre o aventură a iubitului ei, rapperul A$AP Rocky, iată că artista nu le-a dat curs și se bucură împreună de unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor.