News

Rihanna a devenit erou național în Republica Barbados! Cântăreața a renunțat la sutien pentru momentul decorării

maria.apostol
November 30, 2021 11:56 AM

Barbados a renunțat la regina Elisabeta a Marii Britanii ca șef de stat, devenind o nouă republică, cu primul său președinte. Cu ocazia acestui eveniment, cântăreața Rihanna, născută aici, a fost numită erou național.

Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, a stat în picioare, sumbru. În timp ce steagul regal al reginei Elisabeta a fost coborât și a fost declarat noul Barbados. Un pas care – speră republicanii – va genera propuneri similare în alte foste colonii britanice care o au pe regină ca suverană.

Rihanna a devenit erou național

După un spectacol de dans și muzică barbadiană, completat de discursuri care celebrau sfârșitul colonialismului, Sandra Mason a depus jurământul în calitate de prim președinte al Barbados.

Cântăreața Rihanna, originară din Barbados, a participat, de asemenea, la ceremonie și a fost declarată erou național.

Premierul Mia Mottley a anunțat că i se va conferi onoarea de Erou Național al Barbados în aplauzele publicului. Rihanna a fost chemată în fața mulțimii pentru a fi felicitată de Mottley.

Fie ca tu să continui să strălucești ca un diamant și să aduci onoare națiunii tale prin operele tale, prin acțiunile tale„, i-a spus Mottley Rihannei, făcând referire la single-ul „Diamonds” al cântăreței.