Fashion

Rihanna a dezvăluit numele designerului ce îi va crea rochia de mireasă

iulia.statie
October 10, 2019 13:50 PM

Rochia Rihannei de mireasă nu va fi ca oricare rochie, ci o creație puternică ce va face nunta regală să pălească în comparație cu nunta artistei. Riri a dezvăluit pe cine va alege pentru a-i crea rochia pentru marele eveniment.

Pe aceeasi temaCare este, de fapt, numele adevărat al Rihannei

Rihanna a dezvăluit numele designerului ce îi va crea rochia de mireasă

În timpul unui interviu cu Anna Wintour, unde editorul Vogue i-a pus întrebări rapide, Rihanna a dezvăluit și anumite lucruri intime. Anna a întrebat-o pe RiRi care ar fi alegerea ei privind creatorii de modă daca ar fi să se căsătorească și fără a ezita artista a răspuns că rochia ar fi făcută printr-o colaborare între ea și designerul John Galliano.

John Galliano este în acest moment directorul artistic al celebrei case de modă Maison Margiela. Ba chiar, Rihanna a purtat o creație unică semnată Maison Margiela la Met Gala în 2018. Galliano, prieten apropiat cu Wintour, a devenit cunoscut datorită funcției de director creativ la Dior între 1997 și 2011.

 

 

View this post on Instagram

 

#metgala2018 #heavenlybodies #galliano #margiella

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Deocamdată există zvonuri cum că Rihanna ar fi împreună cu omul de afaceri extrem de bogat Hassan Jameel. Cei doi au fost surprinși de numeroase ori în ipostaze tandre în timpul întâlnirilor.

În timpul interviului dat celor de la Vogue, aceasta confirmă că este într-o relație. „Sunt într-o relație exclusivă de ceva vreme, și chiar ne merge bine, deci sunt fericită.”, a dezvăluit artista.

Sursă: Papermag