Fashion

Rihanna a încorporat clasicul hanorac într-o ținută stylish

iulia.statie
February 17, 2020 17:22 PM

Oriunde Rihanna merge, stilul său face furori. Poate că superstar-ul a lipsit de la New York Fashion Week, însă totuși, și-a făcut simțită prezența. După lansarea celei mai noi colecții Fenty, aceasta a apărut în Los Angeles purtând piese vestimentare din colecția sa. Rihanna a fost surprinsă părăsind localul ‘The Nice Guy’, după o întâlnire cu muzicianul ASAP Rocky, despre cei doi zvonindu-se că au o relație.

Pe aceeasi temaCelebritățile care au devenit fashion designeri! Beyoncé și Rihanna au cel mai mare succes

Vedeta a ales o rochie-hanorac din colecția sa, fiind o combinație dintre o bluză sport și o fustă din satin și sandale cu toc. Cumva, RiRi a reușit să combine stilul sport cu acela chic. După ani în care a purtat bluzele sport ca și rochii sau a adăugat fuste la ținute perfecte pentru sală, aceasta a construit în sfârșit o ținută hibrid ce a oferit ce este mai bun din ambele lumi.

Rihanna a încorporat clasicul hanorac într-o ținută stylish

Rihanna și stilistul ei, Jahleel Weaver, mereu găsesc noi idei inedite de a-i schimba garderoba, dar acum, fiind și forțele din spatele brand-ului Fendy, aceștia pot să aducă piesele visate la realitate. În noua colecție putem vedea hanorace, bluze sport, pulovere, iar această rochie muștar este una dintre piesele puse în evidență.

Mai mult, RiRi știe că accesorizarea este cheia succesului. Aceasta a finizat look-ul cu o poșetă Chrome Hearts și o pereche de sandale cu toc, având o ținută sport cu un twist senzual și modern.