Fashion

Rihanna a lansat o colecție capsulă Savage x Fenty, ediție limitată

nicoleta.ispasescu
September 25, 2018 16:06 PM

Odată cu lansarea inaugurală Savage x Fenty de la Săptămâna Modei de la New York – unde a avut o distribuție extrem de variată – Rihanna a anunțat lansarea unei colecții capsulă, una cu o însemnătate personală profundă pentru artistă.

Pe aceeasi temaColecția Rihannei Savage x Fenty de la New York a fost o celebrare a femeii

Savage x Fenty a lansat o colecție capsulă, ediție limitată, în urma căreia va beneficia Fundația Clara Lionel, organizație nonprofit, înființată de Rihanna în 2012 (care poartă numele bunicilor ei) și care oferă programe educaționale și de intervenție la nivel global. Fundația s-a implicat anterior în parteneriate cu Dior și au creat un tricou cu mesajul „Cu toții ar trebui să fim feminiști”, precum și cu Parsons, unde organizația non-profit a lucrat cu studenții de la design pentru a ajuta copiii din Haiti.

Colecția limitată conține trei piese: un maiou din bumbac, o pereche de bikini cu logo și un halat din satin. Toate poartă un logo personalizat, care face legătura dintre lumea Savage x Fenty și organizație.

„Acest set de îmbrăcăminte este elegant și confortabil. Mai mult decât atât, atunci când le porți, știți că ați luat poziție pentru o cauză nobilă”, a mărturisit Rihanna într-o declarație.

La fel ca în cazul pieselor Savage x Fenty, colecția capsulă vine într-o gamă foarte variată de dimensiuni, de la XS până la 3X. Maioul și bikinii pot fi achiziționați ca set pentru 63$, iar halatul pentru 68$.