Vedete

Rihanna a născut un băiețel! Planează încă misterul asupra numelui copilului

maria.apostol
May 20, 2022 12:52 PM

Cântăreața în vârstă de 34 de ani, originară din Barbados, a născut astăzi primul ei copil, un băiețel! Rihanna a păstrat secret numele copilului, însă cu siguranță anunțul va fi făcut într-un cadru special!

Ultima oară când Rihanna a defilat în public cu burtica de gravidă a fost pe 9 mai. În timp ce părăsea alături de iubitul ei restaurantul preferat. Cei doi s-au bucurat de o ultimă cină romantică chiar înainte ca artista să aducă pe lume primul ei copil.

Evenimentul mult așteptat a avut loc astăzi, 20 mai, iar Rihanna vrea să păstreze încă misterul cu privire la chipul bebelușului-vedetă!

În ciuda zvonurilor din ultima vreme, care vorbeau despre o aventură a iubitului ei, rapperul A$AP Rocky, iată că artista nu le-a dat curs și se bucură împreună de unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor.

Ce avere are Rihanna

Rihanna este cea mai bogată artistă din industria muzicală. Anul trecut în topul multimilionarilor întocmit de revista Forbes, graţie afacerilor ei în lumea modei şi a produselor cosmetice.

A$AP Rocky, al cărui nume real real este Rakim Athelaston Mayers şi care este originar la rândul lui din Barbados, a fost recompensat cu mai multe premii BET la categorii dedicate muzicii hip-hop. El a primit şi două nominalizări la Grammys Awards.

Cântăreaţa Rihanna a reluat relaţia cu Mayers, de care o leagă o mai veche prietenie, după o colaborare la o reclamă pentru marca ei de cosmetice Fenty Skin în vara anului 2020, potrivit presei internaţionale.

Anterior, ea a avut o relaţie de trei ani cu omul de afaceri saudit Hassan Jameel. Pe care a ţinut-o departe de atenţia mass-media şi care s-a încheiat la începutul anului 2020.