Fashion

Rihanna a purtat bijuterii în valoare de 2 milioane de dolari în noua campanie Savage X Fenty

iulia.statie
January 19, 2021 14:55 PM

Cum se apropie Valentine’s Day, Rihanna a demonstrat că este pregătită și își dorește ca toată lumea să se simtă extraordinar purtând lenjerie intimă inedită. Cântăreața a lansat o nouă linie de lenjerie pentru această ocazie specială, iar campania a fost pe măsură.

Pe aceeasi temaControversa din jurul liniei de lenjerie create de Kim Kardashian

Rihanna, apariție inedită în noua campanie Fenty

Pe lângă faptul că aceasta a avut o apariție extrem de sexy, iar atât ea, cât și modelele ce au apărut în noua campanie Savage x Fenty, au purtat lenjerie roșie din dantelă, combinată cu latex, iar cântăreața a optat și pentru bijuterii în valoare de nu mai puțin de 2 milioane de dolari.

Publicația Page Six a dezvăluit că în fotografiile dezvăluite de către brand-ul său, Rihanna a afișat două coliere diferite semnate Hammerman Jewels, ambele valorând împreună peste 2 milioane de dolari, dar și creații Lang Antiques, cum ar fi două inele de rubin și brățări asortate, în valoare de 130,000 dolari.

Chiar dacă fanii vedetei își doresc un nou album, nimeni nu poate să spună că Rihanna a stat degeaba în această perioadă, mai ales că noile piese de lenjerie, pregătite special pentru Valentine’s Day, sunt extrem de interesante, iar apariția sa ne-a captivat.

Fenty, un succes imens pentru Rihanna

Vedeta a ales să poarte accesorii foarte scumpe, dar creațiile sale sunt accesibile, bucurându-ne acest lucru nespus. Spre exemplu, în campanie, ea poartă sutienul ‚Candy Hearts’, în valoare de 39,95 dolari, jartiere în valoare de 39,95 dolari și bikini în valoare de 22,95 dolari.

Cântăreața, ce a colaborat cu River Island și Puma, decidea în trecut să își lanseze propriul brand de lenjerie intimă și cosmetice, Fenty Savage, respectiv Fenty Beauty. Acest proiect se află sub aripa conglomeratului de modă numit LVMH. De la început, Rihanna și-a dorit să lupte cu barierele din industrie și să promoveze piese ce pot sărbători femeile de orice culoare, cu orice tip de corp și de toate vârstele.

„Femeile sunt forțele acestui pământ. Suntem multifațetate, complexe, vulnerabile și totuși extrem de puternice. Fenty vorbește cu toate variabilele acestea, Uneori vreau să fiu supusă, alteori să dețin controlul, iar în majoritatea timpului îmi doresc să fiu ambele. Era imperativă crearea unei linii versatile care să ne îmbrățișeze și celebreze calitățile și imperfecțiunile. Abia aștept să văd lumea purtându-mi hainele!”, mărturisea artista în trecut.