General

Rihanna a uitat de Hassan Jameel! Vedeta a fost văzută în compania altui bărbat

iulia.statie
January 21, 2020 14:11 PM

După despărțirea de Hassan Jameel, anunțată acum câteva zile, Rihanna preferă să își petreacă timpul împreună cu A$AP Rocky, un vechi prieten al artistei.

Pe aceeasi temaRihanna a reluat legătura cu Drake și Chris Brown!

Potrivit publicației E! News, aceștia au fost surprinși vineri, în culisele concertului Yams Day Benefit Concert, realizat în memoria lui A$AP Yams. Cei doi păreau să se simtă extraordinar, râzând non-stop.

Aceasta este prima apariție a Rihannei după ce știrile privind despărțirea de omul de afaceri, Hassan Jameel, au luat cu asalt internetul. Rihanna și fostul ei iubit formau un cuplu de aproape trei ani.

Rihanna a uitat de Hassan Jameel! Vedeta a fost văzută în compania altui bărbat

Deși între A$AP Rocky nu părea a fi mai mult decât o relație de prietenie, în trecut au mai existat spectulații potrivit cărora cei doi au mai format înainte un cuplu. Rihanna a apărut în 2013 într-un videoclip de-al artistului pentru melodia ‚Fashion Killa’.

Cei doi s-ar fi sărutat după terminarea filmărilor, iar întâlnirile lor au continuat de atunci, artista fiind prezentă chiar și în Suedia pentru a participa la un concert de-al artistului.