Fashion

Rihanna, apariţie sexy la deschiderea magazinului Fenty, din New York!

irina.letitia
February 8, 2020 11:11 AM

Rihanna a impresionat audienţa cu ţinuta pe care a purtat-o ieri seară, la deschiderea pop-up storue-ului Fenty, din cadrul Bergdof Goodman, din New York! Cântăreaţa a afişat un look foarte sexy, o ţinută Fenty, din noua colecţie a brandului!

Rihanna, apariţie sexy la deschiderea magazinului Fenty, din New York!

Intr-o cursă pentru cea mai bună cântăreaţă cu cel mai cool brand de modă, Rihanna pare să câştige detaşat! Artista a lansat anul trecut brandul Fenty Maison, devenind prima femeie care coordonează o marcă de lux din istoria grupului LVMH. Aşa cum au anunţat la început, brandul Fenty Maison se bazează în principal pe vânzările online şi va avea magazine de tip pop-up shop temporare.

Asta s-a întâmplat şi ieri seară, la New York. Rihanna a participat la deschiderea oficială a magazinului său temporar din cadrul Bergdof Goodman, chiar la începutul efervescent al săptămânei modei de la New York.

Rihanna la deschiderea Fenty Pop Up Shop at Bergdorf Goodman Foto: Profimedia
Rihanna la deschiderea Fenty Pop Up Shop at Bergdorf Goodman Foto: Profimedia

 

Ca de obicei, apariţia artistei a stârnit un val de entuziasm! Cântăreaţa a purtat o ţinută pe care cu greu o poţi trece cu vedere, foarte sexy şi foarte colorată. Rihanna a ales pentru eveniment piese din propria colecţie Fenty Maison.

Ea a purtat o rochie mini, tricotată, într-o nuanţă electrizantă de portocaliu, un trench lung asortat şi o pereche de botine tip şosetă, aurii. Rihanna a accesorizat look-ul cu bijuterii masive aurii şi cu o pereche de ochelari.

In centrul atenţiei, la începutul fashion week-ului din New York, Rihanna a ales momentul perfect pentru a-şi dezvălui noile piese Fenty, iar cel mai bun promotor este chiar ea, care le-a purtat perfect în seara deschiderii.

Cu o seară înainte, Riri şi-a anunţat fanii de pe Instagram că îşi va face apariţia la Bergdof Goodman, acolo unde este plasat pop-up store-ul Fenty, unde urma să interacţioneze cu aceştia.

Apariţia Rihannei nu a dezamăgit deloc fanii, care şi-au pregătit liste consistente de shopping.

Te invităm să admiri mai multe poze cu ţinuta cântăreţei, dar şi un preview al colecţiei expuse în magazinul său! Toate, în galeria foto!