Beauty

Rihanna: beauty icon. Ce propuneri îndrăznețe a făcut cântăreața de-a lungul timpului

Camelia
July 3, 2023 11:50 AM

Dacă există cineva ce atrage atenția atât prin stilul vestimentar inedit, cât și prin look-urile sale de beauty, atunci cântăreața Rihanna este persoana aceea. De-a lungul timpului, vedeta a demonstrat că nu se ferește de propunerile îndrăznețe, de machiajul colorat sau de ultimele tendințe, reinterpretând totul pentru a se potrivi cu personalitatea sa explozivă.

Pe aceeasi temaArticole vestimentare și accesorii esențiale din garderoba a 16 femei de succes

Rihanna a propus look-uri de beauty explozive

Rihanna nu mai are nevoie de introducere, căci este recunoscută oriunde ar merge. Pe lângă faptul că și-a început cariera muzicală la doar 17 ani, aceasta a cucerit și alte domenii, cum ar fi industria modei și lumea cosmeticelor, prin brand-ul ei Fenty Beauty.

Totuși, chiar înainte ca aceasta să se decidă să își lanseze propriul brand, cântăreața era recunoscută pentru machiajul uluitor pe care îl propunea la fiecare eveniment monden, pe covorul roșu, la prezentări de modă, la shooting-uri și chiar și pe stradă, atunci când era surprinsă de paparazzi.

Hotărâtă să își pună amprenta pe industria de beauty pentru totdeauna, Rihanna a introdus produse ce nu se găseau înainte și a schimbat percepția pe care lumea o avea asupra frumuseții, susținând diversitatea. Cosmeticele sale au oferit alinare persoanelor ce nu găseau ceva potrivit înainte, iar prin campaniile sale, aceasta a pus accent atât pe creativitate, cât și pe asumare.

Este clar că vedeta a hotărât să lupte pentru diversitate, atât prin cosmeticele sale, cât și prin linia de lenjerie intimă pe care a lansat-o, mai ales pentru că foarte multe vedete au vorbit-o de bine după ce au fost invitate să participe ca staruri în prezentările ei. Totuși, toate acestea vin ca o continuare a ce a propus Rihanna de-a lungul anilor la diverse evenimente.

Aceasta niciodată nu s-a ferit de culorile tari în look-urile sale de beauty atunci când participa la vreun eveniment de pe covorul roșu, iar când o nouă tendință controversată se năștea, ea era prima ce încerca să o aducă în față pentru a-și pune amprenta. Fiind cameleonică, niciodată nu i-a fost greu să opteze atât pentru clasicism, cât și pentru modernism.

Inspirație de beauty din look-urile Rihannei

Spre exemplu, Rihanna are o pasiune pentru culorile sidefate, folosite atât pentru machiajul ochilor, cât și pentru buze. Cum acestea revin în tendințe, ne putem inspira din look-urile propuse de star de-a lungul anilor. Apoi, avem nuanțele pastelate ce se vor bucura de succes în acest sezon, căci ne întoarcem la creativitate și riscuri după ce pandemia ne-a schimbat viețile tuturor.

Chiar dacă masca este un accesoriu de care nu ne putem lipsi, putem pune accentul pe machiajul ochilor, optând pentru eyeliner în forme inedite, iar acesta este un al trend de care vedeta s-a folosit. Totuși, ea niciodată nu a renunțat la produsele clasice, cum ar fi rujul roșu, pe care toată lumea ar trebui să le cunoască și să le folosească, fiind atemporale.

Urmărește galeria foto pentru a vedea câteva dintre propunerile inedite ale cântăreței!