Fashion

Rihanna, despre frica de a purta ținuta legendară de la Met Gala 2015

iulia.statie
August 1, 2020 16:24 PM

Rihanna este cunoscută ca fiind regina evenimentului anual Met Gala, ținând cont că mereu a respectat tema aleasă în felul ei propriu, propunând look-uri exagerate și extravagante. Totuși, unul dintre cele mai iconice look-uri ale sale este acela de la Met Gala 2015, unde a prezentat o rochie galbenă Guo Pei cu o trenă uriașă, dar RiRi recunoaște că acest outfit i-a cauzat multe probleme.

Pe aceeasi temaApariţii spectaculoase ale vedetelor la Super Bowl! Ce au purtat artişii pe scenă, anii trecuţi!

Rihanna a dezvăluit că se simțea ca ‘un clown’

Aceasta a vorbit despre look-ul său într-un interviu cu Access despre lansarea unei noi linii de cosmetice, Fenty Skin. Cântăreața a dezvăluit că nu știa cum o să își facă debutul pe covorul roșu ținând cont de faptul că rochia aleasă era uriașă. „Vorbeam de organizarea datului jos din mașină și mersul în afara sa, de parcă trebuia să organizăm totul. Cine stă la ușă? Unde merge haina? Unde stau eu?”

Vedeta s-a luptat cu propria alegere vestimentară

Mai mult, aceasta a recunoscut că a avut emoții înainte de a ajunge pe covorul roșu pentru că a văzut ce purtau restul vedetelor și a început să fie anxioasă. „Îmi amintesc că mă temeam să ies din mașină pentru că simțeam că am făcut prea mult. Conduceam pe lângă covorul roșu, vedeam rochii și mă gândeam: ‚Oh, Doamne, arăt ca un clown. Oamenii o să râdă de mine. Totul este prea mult.’”, a zis ea.

„Îmi amintesc că am dat ocol de vreo trei ori, nici măcar nu glumesc, iar într-un final, am zis: ‚Asta este, să mergem. Haide să mergem.’ Știu. Nu regret ce s-a întâmplat.”, a continuat ea, gândindu-se la ce a ales să poarte în noaptea ce mare.

RiRi are simțul umorului și a văzut toate meme-urile create în jurul rochiei alese, dar recunoaște că unul chiar a făcut-o să râdă: „Acela cu tigaia și oul a fost legendar, legendar.” Totuși, deși ea s-a luptat cu alegerea făcută, în realitate, look-ul ei a fost extrem de apreciat și desemnat ca fiind cel mai bun de la Met Gala 2015.