News

Rihanna, dezvăluiri inedite despre relația cu Chris Brown! Cântăreața spunea în trecut că artistul este dragostea vieții ei

iulia.statie
September 3, 2020 18:22 PM

În timpul unui interviu personal cu Oprah în 2012, Rihanna a vorbit despre cum se înțelege cu Chris Brown și a admis că mereu o să îl iubească, deși au avut un trecut furtunos. Această discuție a luat loc în în 2012 și a fost refolosită pe 2 septembrie 2020 pentru podcast-ul ‚Oprah’s SuperSoul Conversation’.

Pe aceeasi temaChris Brown, tată pentru a doua oară! Ammika Harris este însărcinată cu primul copil al cuplului

Ce dezvăluiri inedite a făcut Rihanna despre relația cu Chris Brown

Se pare că RiRi declara acum opt ani că mereu îl va iubi pe artist, îl descria ca fiind ‚dragostea ei adevărată’ și considera că Brown este ‚dragostea vieții ei’: „Am lucrat la prietenia noastră și acum suntem prieteni foarte apropiați. Încercăm să construim din nou încrederea, acesta este adevărul. Ne iubim și probabil mereu o să o facem. Nu există ceva ce încercăm să schimbăm. Nu e un lucru pe care îl poți opri dacă ai fost cu adevărat îndrăgostit.”

Totuși, aceasta confirma pe atunci că ei nu s-au împăcat: „El are o altă relație. Eu sunt singură. Dar am păstrat o relație foarte apropiată de prietenie încă de când ordinul de restricție a fost ridicat.” Pentru cei ce nu știu, cântărețul are un băiețel cu Ammika Harris, ce s-a născut în 2019.

De ce nu a funcționat relația dintre cei doi

După ce Chris Brown a abuzat-o fizic pe Rihanna în 2009, aceasta a obținut un ordin de restricție în 2009, însă, doi ani mai târziu, s-a decis să renunțe la hotărâre. „L-am iertat. Mi-a luat mult timp. Am fost nervoasă pentru multă vreme. Eram într-un loc întunecat. Eram furioasă. Se vedea acest lucru în muzica mea, în hainele alese, în atitudinea pe care o aveam. Nu mi-a plăcut acel sentiment.”

RiRi a fost abuzată de Chris Brown în 2009, înainte de premiile Grammy. Cei doi se întâlneau de doi ani până la acel eveniment. Aceștia s-au împăcat în 2012, însă, separarea definitivă a avut loc în 2013. Cântăreața a povestit și care au fost motivele pentru care relația dintre ei nu a funcționat: „Eram foarte tineri și spontani. Alergam liberi, eram sălbatici. Ne îndrăgosteam repede și uitam de noi. Uitasem de disciplina noastră individuală.”