Fashion

Rihanna îmbrățișează cea mai iubită nuanță din ultimele luni. Ce piese a purtat artista

iulia.statie
April 7, 2021 18:03 PM

După multe luni în care evenimentele au lipsit cu desăvârșire, iar ținutele bune au putut să fie observate doar în mediul online, se pare că vedetele își doresc să transforme locurile în care merg în adevărate podiumuri de modă. Ultima ce a îmbrățișat această idee este Rihanna, ce prezintă ținute din ce în ce mai bune cu fiecare ocazie, chiar dacă merge doar la magazin.

Pe aceeasi temaCe părere are familia Rihannei despre noul ei iubit

Rihanna, o nouă lecție de stil

Totuși, de data aceasta vedeta a avut parte de un moment foarte special. Cântăreața a sărbătorit ziua de naștere a mamei sale, Monica Brathwaite, la un restaurant din New York. Pentru a surprinde pe toată lumea cu alegerea ei stilistică, aceasta a preferat să poarte o ținută formată din piese din aceeași nuanță, anume maro ciocolată. Culoarea a fost la mare căutare în ultima perioadă, semn că RiRi dorește să își pună amprenta și pe acest trend.

Rihanna a afișat o pereche de pantaloni dintr-un material transparent, semnați Supriya Lele, un blazer din piele Saint Laurent, iar accesoriile au fost și ele bine alese, așa cum ne-a obișnuit cântăreața. Pentru a finisa look-ul inedit, aceasta a purtat o geantă Fendi Zucca și un colier David Yurman, ambele cumpărate de pe site-ul Vintage By Misty.

Ce propunere stilistică a făcut vedeta

Ne place faptul că în ultima vreme Rihanna se îndreaptă spre sustenabilitate și optează pentru creații vintage ce sunt extrem de actuale și acum. Totuși, vedeta a decis să aducă un strop de dramatism prin mânușile maro ciocolată semnate Bottega Veneta și rafinament prin perechea de încălțăminte The Attico Amber, pantofi pe care îi tot poartă în ultima vreme.

Cât despre evenimentul la care a participat, starul pop s-a alăturat familiei pentru a-și sărbători mama, pe Monica Brathwaite, ce a împlinit 52 de ani. În fotografiile făcute de paparazzi se observă că vedeta a dus și un cadou, iar la această adunare au participat 9 persoane, potrivit Page Six.

Marele absent de la această mică petrecere a fost iubitul vedetei, A$AP Rocky, spre dezamăgirea fanilor ce sperau să îl vadă alături de vedetă. Totuși, el are o scuză, căci era plecat din oraș, îndreptându-se către Londra. Sperăm că vor mai exista evenimente în care să vedem ce ținute de cuplu pot să prezinte cei doi!