Fashion

Rihanna, într-o ținută perfectă pentru un after party de la premiile Oscar

iulia.statie
February 12, 2020 11:50 AM

Anul acesta, pe covorul roșu de la premiile Oscar s-au putut vedea unele dintre cele mai bune momente din fashion, însă și look-urile prezentate pentru after party-uri au fost la fel de inedite. În timp ce unele staruri și-au păstrat ținutele de pe covorul roșu și pentru activitățile de după Oscaruri, altele au ținut să etaleze noi outfit-uri pentru petreceri.

Pe aceeasi temaApariții memorabile în cuplu la premiile Oscar, de-a lungul timpului

Rihanna, într-o ținută perfectă pentru un after party de la premiile Oscar

Una dintre cele mai bune petreceri a fost cea dată de Jay-Z și Beyonce, iar noi am putut vedea o ținută superbă propusă de o vedetă: Rihanna. Superstar-ul a postat o fotografie în care am putut observa superbul ouftit.

În loc de rochia lungă, aceasta a ales una mini, perfectă pentru petrecere. Rochia neagră semnată Alexandre Vauthier Couture a fost completată cu o minijupă și aplicații dramatice din tulle. Accesoriile Verdura and Messika și sandalele semnate Amina Muaddi au dat un aer senzual și au finisat superb ținuta.

Deci, deși RiRi nu a făcut o poză oficială pe covorul roșu în acest weekend, acest look de party cu siguranță a meritat o poză postată pe Instagram. Poți să o numești Oscars #latergram.